Integrasjoner

Systima har som mål å være det mest effektive systemet. Det klarer vi ikke alene, og vi må legge opp til effektive og enkle integrasjoner for brukerne våre.

Systima har noen av integrasjonene selv, og enkelte integrasjoner er laget av 3. parter. Noen integrasjoner er også automatisk på alle virksomheter, og trenger ikke aktiveres. Eksempel på dette er integrasjon mot Altinn, Brønnøysund og lignende integrasjoner som er brukt av de fleste virksomheter.

Hele Systima er lagt opp til API integrasjon inn / ut for å bruke APIene våre fleksibelt per virksomhet. Det er også mulig for 3. parter å lage nye integrasjoner.

Andre integrasjoner

Følgende integrasjoner har vi laget selv og er standard integrasjoner for alle nye virksomheter

Altinn integrasjon - Altinn integrasjon for å hente ut skattekort, sende inn mva. melding og sende inn a-melding når du bruker lønnsmodulen. Du kan derfor sende inn relevante rapporter direkte til eksempel Skattetaten direkte fra vårt regnskapsprogram.

Bankintegrasjon - Systima har bankintegrasjon mot alle norske banker. På under 5 minutter har du bankintegrasjonen live i systemet, og du kan allerede da starte utbetale fra systemet, hente inn og utbetalinger i bankavstemming, utbetale lønn fra systemet, se saldo på bankkontoer i systemet og masse mer. Du kan også hente bankdata tilbake i tid. Det tar ca 5 minutter å sette opp bankintegrasjonen. Hele prosessen er digital, og de som har signeringsrettigheter for selskapet signerer med bankID. Du kan også koble opp bankintegrasjonen mot flere banker samtidig. Vi bryr oss kun om hvilket kontonummer du har rettigheter til å bruke. Bankintegrasjonen fungerer kun mot bedriftskontoer.

Brønnøysund integrasjon - Denne integrasjonen gjør at det er enklere å søke opp virksomheter. Når du skal legge til en ny virksomhet, opprette en ny kontakt du skal sende faktura til, eller bokføre mot en ny leverandør kan du bare søke direkte i Systima og få data rett fra Brønnøysundregistrene (Brreg). Du slipper derfor å skrive inn selskapsinformasjon manuelt. Vi oppdaterer også kontaktene dine hver dag, slik at du til en hver tid har oppdatert informasjon hvis en kunde eller leverandør eksempel bytter adresse.

EHF integrasjon - Vår EHF integrasjon gjør det mulig å både sende EHF og mottak EHF direkte i filmottaket. Det gjør det mer effektiv regnskapsføring for både deg og de som mottaker EHF fakturaen. . Stat og kommune godtar kun å motta EHF faktura.

Facebook integrasjon - For at du enklere kan logge inn ved hjelp av din Facebook bruker.

Google integrasjon - For at du enklere kan logge inn med din Google bruker.

KID integrasjon - Systima har en av Norges enkleste og raskeste onboarding. Integrasjonen er 100 % elektronisk, og hver arbeidsdag kl 15:00 aktiveres nye KID avtaler. Du kan flytte eksisterende avtale eller opprette ny avtale i Systima. Du kan med andre ord aktivere KID og ha det aktivt i Systima samme dag. KID vil videre automatisk bli inkludert på faktura, og systemet vil motta OCR innbetalinger. For at Systima automatisk kan registere alle innbetalinger automatisk. Ved bruk av KID vil du derfor slippe masse manuelt arbeid med registering av innbetalinger, og reskontro vil bli oppdatert automatisk så regnskapsfører får en mer effektiv hverdag.

Ønsker du lage en integrasjon?

Vil du være med på å forme fremtiden for Systima Regnskapsprogram og lønnssystem? Vi søker tredjeparts integrasjonspartnere som deler vår visjon om å skape en mer effektiv og helhetlig opplevelse for våre brukere. Med integrasjoner kan vi sammen tilby merverdi og utvide funksjonaliteten til vår plattform.

Som integrasjonspartner vil du få tilgang til en bred brukerbase og et etablert kundegrunnlag. Vi verdsetter samarbeid og står klare til å støtte din suksess. Vår åpne tilnærming til integrasjoner gir deg muligheten til å koble deg til vårt system på en fleksibel måte, og vårt dedikerte tekniske team er klare til å hjelpe deg gjennom hele prosessen.

Sammen kan vi tilby våre brukere nye og spennende funksjoner, øke verdien av vår plattform og forsterke vår felles suksess. Bli med oss på denne spennende reisen og la oss skape innovative løsninger sammen! Her sender du en henvedelse.