Vipps

Ved aktivering vil iizy ta kontakt innen spesifisert tid for å sette opp og aktivere integrasjonen. Denne integrasjonen passer for alle som bruker Vipps som betalingsløsning og ønsker en automatisk regnskapsoverføring til ditt regnskapssystem.

Generell informasjon om integrasjonsleverandøren

Vipps er en populær mobilapplikasjon i Norge, som har revolusjonert måten folk utfører økonomiske transaksjoner på. Lansert i 2015 av DNB, landets største bank, har Vipps raskt blitt en integrert del av hverdagen for nordmenn, og tilbyr en enkel og praktisk løsning for pengeoverføringer og betalinger.

Applikasjonens hovedfunksjon er å tillate brukere å sende og motta penger direkte fra sine mobiltelefoner. Dette har gjort det unødvendig å bære med seg kontanter eller kort, og har forenklet betalingsprosessen betydelig. Vipps har også utvidet sitt bruksområde til å inkludere betaling for varer og tjenester i fysiske butikker, samt nettbaserte transaksjoner.

En av de fremtredende funksjonene i Vipps er dens brukervennlighet. Appens grensesnitt er intuitivt og enkelt å navigere, noe som gjør den tilgjengelig for mennesker i alle aldre. I tillegg har Vipps integrert flere sikkerhetstiltak for å beskytte brukernes personlige og økonomiske informasjon, og dette har bidratt til å bygge tillit blant brukerne.

I tillegg til personlige transaksjoner har Vipps også gjort det enkelt for bedrifter å motta betalinger fra kunder. Dette har gitt et betydelig løft for små bedrifter og selvstendige næringsdrivende, som nå kan akseptere betalinger uten behov for avansert betalingsinfrastruktur.

Vipps har blitt en uunnværlig del av det norske betalingssystemet og har lagt grunnlaget for digitaliseringen av økonomien. Den har ikke bare forenklet hverdagen for enkeltpersoner, men har også bidratt til økt effektivitet og tilgjengelighet i næringslivet. Med sin vedvarende innovasjon og tilpasningsevne ser det ut til at Vipps vil fortsette å spille en sentral rolle i fremtidens betalingslandskap i Norge.

Hvordan integrasjonen fungerer

Denne integrasjonen automatiserer innlesing av Vipps-oppgjørsrapporter for daglig oppdatering av regnskapet. Den håndterer innbetalinger fra kunder, kostnadsføring av Vipps-gebyrer, og overføringer til bedriftens bankkonto. Med Systima Regnskap vil man kunne tilpasse med bedriftens eier og regnskapsfører for å imøtekomme spesifikke behov. Integrasjonen effektiviserer regnskapsprosessen og tilbyr tilpasningsdyktighet for bedriftens unike krav.

Hvordan sette opp integrasjonen

Når du er pålogget Systima, finner du alternativet for å aktivere integrasjonen under 'Integrasjoner'. Når dette er gjort, vil vårt team ta kontakt med deg for å veilede deg gjennom konfigurasjonsprosessen, slik at all data overføres sømløst og nøyaktig. Forvent å motta vår henvendelse innen et par arbeidsdager. Dette gir deg en mulighet til å sikre at integrasjonen tilpasses dine spesifikke behov og fungerer optimalt for din virksomhet.

Vipps

Leverandør:

iizy

Faktura kommer fra:

iizy

Link til integrasjonen