Ønsker du å investere i Systima?

Systima ønsker å utfordre regnskapsbransjen både nasjonalt og internasjonalt. Vi kommer til å være avhengig av flere runder med emisjoner for å nå vårt potensiale. Vi ser et sinnsykt stort potensiale innen software, og har en rekke gode og innovative ideer vi ønsker gjennomføre. Alle bedrifter trenger regnskap, og dette er vår måte å nå ut til mange selskaper. Vi ønsker på sikt å tilby en rekke andre tjenester innen software ut over regnskap. Vårt fokus er å gjøre ting så enkelt som mulig, samtidig som mest mulig er automatisert.

Teamet som jobber i Systima har tidligere erfaring med å få opp suksessfulle selskaper. Vi tar med oss suksessformelen videre i driften av Systima. Vi er fremoverlente, handlekraftige, sultene, nysgjerrige sjeler som elsker innovasjon. Vi vet vi kan utgjøre en stor forskjell.

Teamet i Systima har selv investert millionbeløp fra egne lommer. Vi har innsett at vi vil være avhengig av betydelig mer kapital for å nå våre ambisjoner. Vi tror på samarbeid og vet at vi er avhengig av flere engasjerte mennesker for å nå toppen.

Ønsker du å investere i Systima? Fyll ut skjemaet under for å holde deg oppdatert. Når du har registrert deg som investor kommer vi til å ta kontakt og holde deg oppdatert om veien videre.