Ønsker du å investere i Systima?

Systima ønsker å utfordre regnskapsbransjen både nasjonalt og internasjonalt. Vi kommer til å være avhengig av flere runder med emisjoner for å nå vårt potensiale. Vi ser et stort potensiale innen software, og har en rekke gode og innovative ideer vi ønsker gjennomføre. Alle bedrifter trenger regnskap, og dette er vår måte å nå ut til mange selskaper. Vi ønsker på sikt å tilby en rekke andre tjenester innen software ut over regnskap. Vårt fokus er å gjøre ting så enkelt som mulig, samtidig som mest mulig er automatisert.

Teamet som jobber i Systima har tidligere erfaring med å få opp suksessfulle selskaper. Vi tar med oss suksessformelen videre i driften av Systima. Vi er fremoverlente, handlekraftige, sultne, nysgjerrige sjeler som elsker innovasjon. Vi vet vi kan utgjøre en stor forskjell.

Teamet i Systima har selv investert millionbeløp fra egne lommer. Vi har innsett at vi vil være avhengig av betydelig mer kapital for å nå våre ambisjoner. Vi tror på samarbeid og vet at vi er avhengig av flere engasjerte mennesker for å nå toppen.

Ønsker du å investere i Systima? Fyll ut skjemaet for å holde deg oppdatert. Når du har registrert deg som potensiell investor vil vi ta kontakt og holde deg oppdatert om veien videre.

Av og for regnskapsførerne

Vi ønsker å prioritere regnskapsførerne / regnskapsbyråer på eiersiden. Dersom du er regnskapsfører og vil høre mer om oss registerer deg gjerne så vi kan ta kontakt. Dersom vi har emisjoner er det regnskapsbyråene som er førsteprioritert etter våre ansatte.

@import url(https://s3.amazonaws.com/assets.freshdesk.com/widget/freshwidget.css);