Provet Cloud

Ved aktivering vil iizy ta kontakt innen spesifisert tid for å sette opp og aktivere integrasjonen. iizy har integrasjoner med Provet Cloud som passer for alle som bruker dette veterinærsystemet og som ønsker å automatisere flere av de manuelle prosessene og bli mer effektiv og mindre personavhengig.

Generell informasjon om integrasjonsleverandøren

Med Provet Cloud har du muligheten til å administrere din veterinærklinikk ved hjelp av brukervennlig, elegant utformet, skybasert programvare. Provet Cloud, en del av Nordhealth, har sitt utspring fra Nordhealth, et selskap grunnlagt i Finland i 2001. Med en tilstedeværelse i over ti land og en dedikert arbeidsstyrke på over 400 personer, har Nordhealth etablert seg som en ledende aktør innen helseinformatikk. Deres programvareprodukter og API-er er i bruk av tusenvis av helsearbeidere over hele verden, og de jobber kontinuerlig med å forbedre behandlingsmetoder og styrke bedriftsvekst.

Provet Cloud, en del av Nordhealths portefølje, har spesialisert seg på å levere avanserte løsninger for veterinærklinikker. Med over 50 000 brukere i mer enn 30 land har Provet Cloud markert seg som en pålitelig partner for å optimalisere praksisdrift. Målet er å øke effektiviteten, forbedre kundeopplevelsen og stimulere til forretningsvekst gjennom innovasjon og teknologisk avanserte verktøy.

Kjernen i Provet Clouds funksjonalitet gir praktiserende veterinærer muligheten til å automatisere daglige oppgaver, noe som resulterer i tidsbesparelser. Denne automatiseringen ikke bare frigjør verdifull tid for helsepersonell, men det gir dem også rom til å fokusere på å levere førsteklasses behandling, tilfredsstille kjæledyreiere og bygge opp virksomheten.

Provet Cloud har ikke bare fulgt med i den stadig skiftende veterinære landskapet, men de har også forpliktet seg til å være bransjeledende når det gjelder effektivitet og bærekraft i praksisstyring. Med stadige endringer i teknologiske verktøy og tilnærminger for dyreomsorg, har Provet Cloud vist seg å være på forkant med utviklingen, og de streber etter å fortsette å være ledende innen innovasjon og effektiv praksisstyring.

Hvordan integrasjonen fungerer

Samspill med Provet Cloud-integrasjoner er ideelle for enhver bruker av dette veterinærsystemet som ønsker å forbedre effektiviteten og redusere avhengigheten av manuelle prosesser. Ved å benytte seg av disse integrasjonene automatiseres flere oppgaver, noe som gjør arbeidsprosesser mer strømlinjeformede og mindre avhengige av individuelle bidrag

Hvordan sette opp integrasjonen

Du aktiverer integrasjonen når du er logget inn i Systima under integrasjoner. Når integrasjonen er aktivert vil du bli kontaktet for å hjelpe å sette opp integrasjonen så all data blir overført riktig. Du blir som oftest kontaktet innen et par arbeidsdager.

Provet Cloud

Leverandør:

iizy

Faktura kommer fra:

iizy

Link til integrasjonen