Svea

Ved aktivering vil iizy ta kontakt innen spesifisert tid for å sette opp og aktivere integrasjonen. iizy har løsninger for å hente fakturainformasjon fra Systima og setter opp at nye fakturaer fortløpende sendes til Svea uten at du trenger å gjøre noe annet enn å skrive fakturaene som før.

Generell informasjon om integrasjonsleverandøren

Svea er en betydningsfull aktør innen finanssektoren i Norge med 250 ansatte spredt over kontorer i Oslo, Trondheim, og Hamar. Som en del av det omfattende Svea-konsernet, som har over 2000 ansatte, er de Nordens største privateide finansieringshus. Målet for Svea er å etablere seg som en ledende finansaktør i hele Europa.

Svea tilbyr et bredt spekter av administrative og finansielle tjenester for bedrifter, uavhengig av bransje og størrelse. Deres tjenester strekker seg også til privatmarkedet. Den unike tilnærmingen til Svea ligger i å levere personlig service og skreddersydde løsninger innen finansiering, inkasso, reskontrohåndtering, og betalingsløsninger. Gjennom å benytte fakturakjøp fra Svea, oppnår du ikke bare rask tilgang til midler på kontoen din, men du nyter også godt av en profesjonell oppfølging av dine utestående kundefordringer

Verdiene som Svea bygger sin virksomhet på, fokuserer på å skape personlige relasjoner med kundene ved å være tilgjengelige og lydhøre, og alltid ha kundens bedrift i fokus. Fleksibilitet og løsningsorientering står sentralt i Sveas tilnærming, og de handler alltid til fordel for kunden.

Gjennom disse prinsippene har Svea etablert seg som en pålitelig partner for både små og store bedrifter, og de streber etter å være en respektert finansaktør som ikke bare oppfyller, men overgår forventningene til sine kunder. Med et sterkt fokus på å forstå og møte kundenes behov, ser Svea ut til å spille en viktig rolle i å forme finanslandskapet både nasjonalt og internasjonalt.


Svea er en erfaren aktør innen finansbransjen som tilbyr skreddersydde finansielle løsninger for enkeltpersoner som ønsker å avansere økonomisk. Med mer enn 30 års bransjeerfaring setter Svea en høy standard for personlig service. Selskapet har et internasjonalt nærvær og tilbyr sine tjenester i flere europeiske land. Dette gjør det mulig for kunder å dra nytte av deres ekspertise og tilpasningsdyktighet uavhengig av geografisk plassering. Svea's tilstedeværelse i ulike markeder gir kundene muligheten til å dra nytte av et bredt spekter av finansielle løsninger tilpasset deres individuelle behov og må

Hvordan integrasjonen fungerer

Vi tilbyr løsninger som gjør det enkelt å hente fakturainformasjon fra Systima Regnskap. Ved å sette opp systemet vårt, vil nye fakturaer automatisk bli sendt til Svea uten at du behøver å foreta deg noe annet enn å fortsette å skrive fakturaene som du pleier.

Hvordan sette opp integrasjonen

Du aktiverer integrasjonen når du er logget inn i Systima under integrasjoner. Når integrasjonen er aktivert vil du bli kontaktet for å hjelpe å sette opp integrasjonen så all data blir overført riktig. Du blir som oftest kontaktet innen et par arbeidsdager.

Svea

Leverandør:

iizy

Faktura kommer fra:

Svea

Link til integrasjonen