VisBook

Ved aktivering vil iizy ta kontakt innen spesifisert tid for å sette opp og aktivere integrasjonen. Integrasjonene automatiserer manuelle jobber for å komplimentere VisBook og forenkle din hverdag.

Generell informasjon om integrasjonsleverandøren

VisBook har siden 1995 vært dedikert til å optimalisere administrasjonen for virksomheter innen reiselivsnæringen, slik at du kan fokusere fullt ut på gjesteopplevelsen. Vår lange historie og erfaring gjenspeiles i en imponerende kundeportefølje som teller over 1000 fornøyde kunder i de nordiske landene, Europa og andre deler av verden.

VisBook er en innovativ plattform designet for å optimalisere og forenkle administrasjonen av overnattingsbedrifter. Med fokus på hoteller, ferieparker, og lignende virksomheter, tilbyr VisBook en helhetlig løsning som dekker alt fra reservasjoner til gjestehåndtering. Med bookingfunksjonen i VisBook har du muligheten til å enkelt reservere rom, konferanselokaler, parkeringsplasser, sykler og andre aktiviteter som vil berike opplevelsen for gjestene dine. En sømløs innsjekkings- og utsjekkingsprosess gjør at dine gjester kan håndtere ankomst og avreise med bare ett tastetrykk, og dermed legge til rette for et minneverdig opphold hos deg

Reservasjonsprosessen blir sømløs med VisBook, takket være den brukervennlige grensesnittet som gir kunder enkel tilgang til tilgjengelighet og priser. Den automatiserte bookingmotoren effektiviserer bestillingsprosessen, reduserer feil og frigjør tid for de ansatte.

Gjennom avansert rapportering gir VisBook nøkkeltall og innsikt i virksomhetens ytelse. Dette gjør det enkelt for ledelsen å ta informerte beslutninger og tilpasse strategier for å maksimere lønnsomheten. Systemet kan også integreres med tredjepartsverktøy, noe som gir ekstra fleksibilitet og funksjonalitet.

For gjestehåndtering gir VisBook en sentralisert plattform for å administrere innsjekking, utsjekking og andre gjestebehov. Gjennom automatiserte meldinger kan gjester holdes informert om oppholdet, og tilpassede tjenester kan enkelt legges til for å skape en unik opplevelse.

Med fokus på å levere en komplett løsning, er VisBook en verdifull ressurs for enhver overnattingsvirksomhet som søker å forbedre effektiviteten, øke inntektene og gi en bedre opplevelse for både gjester og ansatte.

Hvordan integrasjonen fungerer

Vi automatiserer prosessen med å trekke ut fakturaer som krever oppfølging fra ditt økonomisystem, uavhengig av om det er basert i skyen eller kjører på en dedikert PC/server. Våre skreddersydde løsninger tilpasses spesifikt for hvert enkelt system.

Hvordan sette opp integrasjonen

Du aktiverer integrasjonen når du er logget inn i Systima under integrasjoner. Når integrasjonen er aktivert vil du bli kontaktet for å hjelpe å sette opp integrasjonen så all data blir overført riktig. Du blir som oftest kontaktet innen et par arbeidsdager.

VisBook

Leverandør:

iizy

Faktura kommer fra:

VisBook

Link til integrasjonen