Nordea finans

Ved aktivering vil iizy ta kontakt innen spesifisert tid for å sette opp og aktivere integrasjonen. iizy har løsninger for å hente fakturainformasjon fra Systima og setter opp at nye fakturaer fortløpende sendes til Nordea Factoring uten at du trenger å gjøre noe annet enn å skrive fakturaene som før.

Generell informasjon om integrasjonsleverandøren

Nordea Finans er en ledende nordisk finansvirksomhet som opererer innenfor forbrukerfinansiering og bedriftsfinansiering. Selskapet er et datterselskap av Nordea Bank, en av de største finansinstitusjonene i Norden.

Med hovedkontor i Danmark betjener Nordea Finans kunder over hele Norden, inkludert Danmark, Sverige, Norge og Finland. Selskapet tilbyr et bredt spekter av finansielle produkter og tjenester som imøtekommer behovene til både privatpersoner og bedrifter. Dette inkluderer forbrukslån, leasing, bilfinansiering, bedriftslån og andre skreddersydde finansieringsløsninger. Produktene distribueres gjennom bankens etablerte salgskanaler, med involvering av dedikerte medarbeidere fra selskapet og gjennom strategiske samarbeid med pålitelige leverandører.

Nordea Finans er kjent for sin sterke posisjon på markedet og for å levere pålitelige og innovative finansielle løsninger. Selskapet har et dedikert team av finansielle eksperter som jobber tett med kunder for å forstå deres unike behov og tilby skreddersydde løsninger som passer best for dem.

I en stadig skiftende finansiell verden fokuserer Nordea Finans også på å integrere teknologi og digitalisering for å forbedre kundeopplevelsen og effektivisere prosessene. Dette inkluderer utvikling av brukervennlige onlineplattformer og digitale verktøy som gjør det enklere for kunder å administrere sine finanser.

Nordea Finans er forpliktet til bærekraftighet og samfunnsansvar, og selskapet jobber aktivt med å integrere miljømessige, sosiale og økonomiske hensyn i sin forretningspraksis.

Alt i alt spiller Nordea Finans en betydelig rolle i å støtte økonomisk vekst og møte finansielle behov for en bred rekke kunder i Norden, og selskapets fortsatte engasjement for innovasjon og bærekraftighet styrker dens posisjon som en pålitelig partner innen finanssektoren.

Hvordan integrasjonen fungerer

Våre løsninger gjør det enkelt å automatisk hente fakturainformasjon fra ditt økonomisystem. Vi konfigurerer systemet slik at nye fakturaer blir kontinuerlig sendt til Nordea Factoring, uten at du behøver å gjøre annet enn å opprette fakturaene som vanlig. I samsvar med din avtale med Nordea, åpner dette for muligheten til å få finansiering for dine fakturaer, vanligvis på 80-90 % av det totale finansierte beløpet.

Hvordan sette opp integrasjonen

Du aktiverer integrasjonen når du er logget inn i Systima under integrasjoner. Når integrasjonen er aktivert vil du bli kontaktet for å hjelpe å sette opp integrasjonen så all data blir overført riktig. Du blir som oftest kontaktet innen et par arbeidsdager.

Nordea finans

Leverandør:

iizy

Faktura kommer fra:

iizy

Link til integrasjonen