EasyNetBooking

Ved aktivering vil iizy ta kontakt innen spesifisert tid for å sette opp og aktivere integrasjonen. Integrasjonene automatiserer manuelle jobber for å komplimentere EasyNetBooking og forenkle din hverdag.

Generell informasjon om integrasjonsleverandøren

EasyNetBooking er det fullkomne online bookingsystemet for overnattingssteder, utstyrt med avanserte funksjoner for både online booking og virtuell resepsjon. Dette innovative systemet er skreddersydd for å imøtekomme behovene til ulike overnattingssteder, og det gir en sømløs opplevelse for både gjester og vertskap.

Med EasyNetBooking kan overnattingssteder enkelt administrere og koordinere reservasjoner online. Den intuitive booking plattformen gjør det mulig for gjester å utforske tilgjengelighet, priser og fasiliteter før de trygt og sikkert bestiller sitt opphold. Systemet tilbyr også en rekke betalings alternativer, noe som gir fleksibilitet for gjestene.

Den virtuelle resepsjon funksjonaliteten til EasyNetBooking tar gjeste opplevelsen til nye høyder, og fungerer som en personlig assistent for både gjester og vertskap. Ved å tilby en online resepsjon portal kan vertskapet kommunisere direkte med gjestene, svare på spørsmål, og tilby personlig service uten behov for fysisk tilstedeværelse. Videre kan gjester få informasjon om fasiliteter, lokale attraksjoner og annen nyttig informasjon før ankomst gjennom denne plattformen. Dette gir en smidig innsjekking prosess og gjør oppholdet enda mer behagelig for gjestene.

EasyNetBooking støtter også flere språk og valutaer, noe som gjør det til et ideelt verktøy for overnattingssteder som ønsker å tiltrekke seg et internasjonalt publikum. Den kontinuerlige oppdateringen av systemet sikrer at det alltid er i tråd med de nyeste bransjetrender og teknologiske fremskritt.

EasyNetBooking legger vekt på brukervennlighet og effektivitet, og gir overnattingssteder de nødvendige verktøyene for å optimalisere driften og gi enestående gjeste opplevelser. Med dette avanserte bookingsystemet kan overnattingssteder ta det neste skrittet mot en mer moderne og digitalisert tilnærming, og samtidig oppfylle gjestenes forventninger til en problemfri og praktisk overnatting opplevelse.

Hvordan integrasjonen fungerer

Vår avanserte integrasjon er skapt for å forenkle din arbeidsflyt. Den automatiserer henting av fakturaer fra Drifti og sikrer en problemfri overføring til Systima Regnskap. Med denne effektive løsningen sparer du verdifull tid og minimerer manuelle inngrep, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe for virksomheten din.

Hvordan sette opp integrasjonen

Du aktiverer integrasjonen når du er logget inn i Systima under integrasjoner. Når integrasjonen er aktivert vil du bli kontaktet for å hjelpe å sette opp integrasjonen så all data blir overført riktig. Du blir som oftest kontaktet innen et par arbeidsdager.

EasyNetBooking

Leverandør:

iizy

Faktura kommer fra:

iizy

Link til integrasjonen