Verendus

Ved aktivering vil iizy ta kontakt innen spesifisert tid for å sette opp og aktivere integrasjonen. Denne integrasjonen passer for alle som bruker Verendus og ønsker en automatisk overføring av fakturaer til regnskapssystemet ditt.

Generell informasjon om integrasjonsleverandøren

Verendus har etablert seg som den ledende leverandøren av forretningssystemer for fritidskjøretøyforhandlere i Europa. Med fokus på innovasjon og brukervennlighet har Verendus revolusjonert bransjen, og deres dedikerte team arbeider kontinuerlig for å utvikle og forbedre løsningene sine.

Optimaliser din virksomhet med vårt forretningssystem, skreddersydd for bobil-, snøscooter-, motorsykkel-, båt- og bilforhandlere, slik at de kan realisere sitt fulle potensiale. Integrasjonen med Systima Regnskap gjør hele prosessen enda mer sømløs, og gir deg en enklere og mer effektiv drift.

Det som skiller Verendus fra konkurrentene er deres forpliktelse til å levere ikke bare høykvalitetsprodukter, men også løsninger som er enkle å implementere og bruke. Dette gjør at kundene virkelig kan dra nytte av forretningssystemet og oppleve glede i bruken. Gjennom årene har Verendus ikke bare tilpasset seg endringer i bransjen, men har også vært en drivkraft bak disse endringene i Nord-Europa.

Verendus-teamet har et sterkt engasjement for å levere den beste kundeopplevelsen, og deres produkter er skapt med kundenes behov og verdier i sentrum. Med et langsiktig perspektiv streber de mot å være det beste forretningssystemet på markedet for sitt spesifikke kundesegment.

I løpet av det siste tiåret har Verendus ikke bare transformert bransjen, men også levert produkter av høyeste kvalitet som tilbyr en heldekkende løsning for alle virksomhetsområder. Kundene har fleksibiliteten til å velge én eller flere produkter avhengig av deres individuelle behov.

Verendus fortsetter å være en pålitelig partner for fritidskjøretøyforhandlere, og deres engasjement for å levere smarte, brukervennlige løsninger fortsetter å definere standardene for bransjen. Med et blikk mot fremtiden ser det ut til at Verendus vil fortsette å være en katalysator for positive endringer innenfor fritidskjøretøybransjen i Europa.

Hvordan integrasjonen fungerer

Vår integrasjon automatiserer henting av fakturaer, betalinger og End of Days-rapporter (Dagsoppgjør/POS) fra Verendus, og importerer dem direkte inn i Systima Regnskap. Ved å konfigurere automatisk overføring blir behovet for manuelle prosesser vesentlig redusert. Dette frigjør verdifull tid og bidrar til å unngå feil.

Hvordan sette opp integrasjonen

Du aktiverer integrasjonen når du er logget inn i Systima under integrasjoner. Når integrasjonen er aktivert vil du bli kontaktet for å hjelpe å sette opp integrasjonen så all data blir overført riktig. Du blir som oftest kontaktet innen et par arbeidsdager.

Verendus

Leverandør:

iizy

Faktura kommer fra:

iizy

Link til integrasjonen