Timeføring gjort enkelt
Ingen ekstra kostnadd

Du kan gjøre timeregistrering på mobil app eller i web. Vårt timeføringssystemet er enkelt og effektivt. Direkte integrert mot vårt regnskap og lønnssystem for effektiv flyt.

Prøv Systima
Timeføring i regnskapsprogrammet systima som kan kobles mot lønnssystemet

Enkel timeregistrering

Før timer i farta med timeføring fra Systima

Systima sin timeføring er enkelt, intuitivt og effektivt.

Mobil app og web

Systima har en egen app til iPhone og Android. Timeføring kan også brukes på PC og mac.

Enkelt og intuetivt

Timeføring med Systima skal være enkelt og intuetivt for mest effektiv flyt.

Koble mot prosjekt

Skriv timer og koble mot et eller flere prosjekt for enklere kostnadsføring og viderefakturering.

Systima timeføring kan brukes på mobil med iphone og Android eller med mac og PC

Automatisk kobling mot lønn

Systima har også egen lønnsmodul, hvor de ansatte fører timer som automatisk blir lønnsgrunnlaget. Mindre administrasjon og mindre feil.

Alt i samme system

Systima er et komplett regnskap og lønnssystem, hvor du kan ha alle funksjoner i samme system og jobbe mest mulig effektivt.

Gi tilgang til hele virksomheten

Dere administrerer selv om dere ønsker å gi tilgang til en eller flere bruker som skal bruke timeføring.

Referanser

Gjør som våre 11 000 kunder og bruk Systima!

Kunde av Systima
Linda-Mari Hatmosøy
Regnskapsfører, Aicono AS

"Systima er et regnskapssystem som møter forventningene både til bedriftseier og til regnskapsfører. Systemet er intuitivt, smidig å jobbe i og under kontinuerlig utvikling. I tillegg møter du alltid blide folk om du skulle ha behov for bistand."

Kunde av Systima
Maria Korslund
Regnskapsfører, MK Regnskap AS

"Systima er enkelt og oversiktlig regnskapssystem, som passer fint for både regnskapsførere og kunder som ønsker å ta regnskapsbiten selv. Intuitivt og brukervennlig system med flere gode valg og ikke minst utmerket kundeservice med rask tilbakemelding!"

Kunde av Systima
Stian Karlsen
Regnskapsfører, ADB Regnskap

"Brukervennlig for sluttbruker + supervennlig for regnskapsfører. Endelig et regnskapssystem som tilrettelegger for sømløs dynamikk mellom regnskapsfører og sluttbruker. Behovet for å ha tung IT kompetanse, eller superbruker er gjort fullstendig unødvendig hos Systima Regnskap. Det har vært enklere å onboarde en ny kunde, fra bankintegrasjon på 2 minutter, til forenklet overførsel av saldobalanse, reskontro og lønn."

Spørsmål og svar

Her er de vanligste spørsmålene og svarene på vårt timeføringssystem.

Kommer det løpende oppdateringer?

Systima jobber løpende med alle funksjoner og er veldig åpne om tilbakemeldinger både fra regnskapsførere og sluttbruker. Vi kommer til å jobbe løpende med timeføring basert på tilbakemeldinger for å tilby det beste timeføringssystemet på markedet.

Hvilken modul må jeg ha for å bruke timeføring i Systima?

Dersom du skal bruke timeføringssystemet til Systima, må du ha aktivert modulen for regnskap eller lønn.

Kan jeg bruke Systima timeføring på mobil?

Ja, du kan bruke vår mobil app til både iPhone og Android.

Finn flere spørsmål og svar her.

Alt i samme system

Systima har flere moduler og eget fakturaprogram, regnskapsprogram og lønnssystem. Ved å bruke Systima kan du derfor samle timeregistrering, regnskap og lønn i samme system. Dette er enklere og mer effektivt, og gjør at både sluttbruker og regnskapsfører kan jobbe så effektivt som mulig.

Timeføring er selvsagt integrert mot regnskapet og lønnssystemet, slik at ting blir bokført og registrert automatisk. Du trenger derfor aldri å importere eller gjøre manuelle prosesser.

Systima Regnskap er et topp moderne regnskapsprogram til bedrifter

Hvorfor bruke timeføring fra Systima?

Jobb mer effektivt med et moderne timeføringssystem

Det er mange bedrifter som fører timer. Noen bedrifter gjør det for å danne lønnsgrunnlaget internt for å vite hva de ulike ansatte skal ha i timeantall. Andre bedrifter selger timer som en tjeneste, som for eksempel konsulentvirksomhet.

Det er mange måter å gjøre timeregistrering på. Noen velger å gjøre dette med ark og papir, mens andre fører i elektroniske oversikter. Systima er et topp moderne tidsregistreringssystem som gjør det enklere og mer effektivt å registrere timer, ha oversikt over timer, viderefakturere timer og danne lønnsgrunnlag basert på antall timer. 

Ved bruk av Systima sitt timeregistreringssystem, vil bedriften selv velge hvor mange ansatte som skal ha tilgang til å registrere timer. Hver ansatt vil derfor ha elektronisk tilgang via telefon (iPhone og Mac) eller data (Mac og PC) for å registrere sine egne timer. 

Systima har valgt å gjøre timeføring enkelt og intuitivt, slik at alle generasjoner på en arbeidsplass skal forstå hvordan du bruker det. Virksomheten kan legge til ulike innstillinger så timer automatisk kan følge visse satser og regler, og den enkelte ansatte har et enkelt brukergrensesnitt for å gjøre timeregistrering så enkelt som mulig.

Alle funksjoner i Systima blir jevnlig oppdatert og vedlikeholdt.