Officernd

Ved aktivering vil iizy ta kontakt innen spesifisert tid for å sette opp og aktivere integrasjonen. iizy sin integrasjon bokfører automatisk fakturaer fra OfficeRnD i Systima samtidig som kunder opprettes og oppdateres. Integrasjonen kan også overføre betalinger mellom systemene, og knyttes opp mot betalingsløsninger som f.eks. Stripe.

Generell informasjon om integrasjonsleverandøren

OfficeRnD er det definitive administrasjonsverktøyet skapt spesielt for å optimalisere driften av varierte kontor- og arbeidsmiljøer. Dette allsidige verktøyet leverer uovertruffen funksjonalitet for effektiv administrasjon og koordinering av fleksible arbeidsplasser. Office RnD er dedikert til å utvikle cutting-edge programvare som muliggjør optimal drift av verdens ledende fleksible og hybrid arbeidsplasser. Deres fundamentale mål er å fremme fleksibilitet og gi deg verktøyene til å skape en enestående arbeidsplass opplevelse for alle. De omfavner fleksibelt arbeid som en livsstil og har alltid strebet etter å gjøre det til den primære arbeidsmetoden Målet bygger også på å kunne skape innovative plattformer for å støtte en dynamisk og tilpasningsdyktig arbeidskultur, og dermed optimalisere produktiviteten i moderne arbeidsliv.

Office RnD tror på at arbeidsplasser kan være mer enn bare fysiske områder; de kan være plattformer som støtter deg i å fokusere på ditt arbeid og gir deg tilgang til inspirerende fellesskap og uendelige muligheter.

Vår daglige innsats er rettet mot å støtte fleksible og hybrid arbeidsplasser, som de ser som pionerer for fremtidens arbeidsmetoder. De ønsker å bidra til å skape fantastiske opplevelser for mennesker som jobber i slike miljøer.

Våre kjerneverdier er kraften bak vår suksess, og de har vært retningsgivende siden starten. Utforsk våre etiske retningslinjer for en fullstendig forståelse av disse verdiene og hvordan de former vår tilnærming. Med et sterkt engasjement for fleksibilitet og et mål om å forbedre arbeidsplass opplevelsen for alle, fortsetter Office RnD å lede an i utviklingen av løsninger for moderne arbeidsliv

Hvordan integrasjonen fungerer

Vår integrasjon muliggjør automatisk bokføring av fakturaer fra OfficeRnD direkte til Systima Regnskap. Samtidig opprettes og oppdateres kunder sømløst. Denne integrasjonen gir også muligheten til å overføre betalinger mellom systemene og kan enkelt kobles til ulike betalingsløsninger, for eksempel Stripe

Hvordan sette opp integrasjonen

Integrasjonen kan aktiveres ved å logge inn på Systima og navigere til integrasjonsseksjonen. Etter aktivering vil du motta assistanse for en problemfri oppsettprosess, sikrende korrekt overføring av all nødvendig data. Forvent normalt å bli kontaktet innen noen få arbeidsdager etter aktivering. Dette sikrer en effektiv og smidig integrasjon som møter dine behov, og som gjør din hverdag enklere.

Officernd

Leverandør:

iizy

Faktura kommer fra:

iizy

Link til integrasjonen