Advisor

Ved aktivering vil iizy ta kontakt innen spesifisert tid for å sette opp og aktivere integrasjonen. Vi overfører klienter, saker, fakturagrunnlag og utlegg fra Advisor til Systima, samt overfører informasjon om åpne fakturaer fra ditt Systima tilbake til Advisor.

Generell informasjon om integrasjonsleverandøren

Advisor247 er en innovativ fagsystem skreddersydd for både små og store advokatfirmaer. Med fokus på intuitivitet, effektivitet og lønnsomhet, tilbyr systemet en skybasert løsning som omfavner hele advokatens kjernevirksomhet. Dette innovative systemet kombinerer avansert teknologi med juridisk ekspertise for å levere effektive løsninger og rådgivning.

Med Advisor 247 kan advokater automatisere rutinemessige oppgaver, frigjøre verdifull tid og fokusere på komplekse juridiske utfordringer. Den brukervennlige grensesnittet gjør det enkelt for advokater å navigere og håndtere ulike aspekter av sitt arbeid. Fra saksbehandling til dokumenthåndtering, gir Advisor247 en sømløs opplevelse som potensielt kan transformere og forenkle arbeidsdagen til advokatene. Samt vil den skybaserte tilnærmingen gir også den fleksibiliteten som moderne advokatkontorer trenger. Med tilgang til viktige ressurser og informasjon fra hvor som helst, når som helst, blir arbeidsprosessen mer tilpasningsdyktig og reagerende.

En av de fremtredende funksjonene i Advisor 247 er dens evne til å holde seg oppdatert med den stadig skiftende juridiske landskapet. Systemet abonnerer på juridiske oppdateringer og endringer, og integrerer kontinuerlig denne informasjonen for å sikre at advokatene alltid har tilgang til den mest aktuelle juridiske kunnskapen.

Advisor 247 legger også vekt på sikkerhet og konfidensialitet, og implementerer robuste sikkerhetsprotokoller for å beskytte klientdata og sensitiv juridisk informasjon. Dette gir advokatene trygghet og tillit til å håndtere saker på en trygg og pålitelig måte.

Med Advisor 247 Advokatsystem kan advokater løfte sitt faglige nivå, redusere tidsforbruket på administrative oppgaver, og levere enda bedre juridisk rådgivning til klientene sine. Det representerer en revolusjonerende tilnærming til juridisk teknologi og er en verdifull ressurs for enhver moderne advokatpraksis. Med Advisor247 kan advokatfirmaer ikke bare øke sin effektivitet, men også forbedre lønnsomheten. Ved å samle alle nødvendige verktøy og funksjoner i én integrert løsning, elimineres tidkrevende oppgaver og gir advokatene muligheten til å fokusere mer på kjerneoppgavene.

Hvordan integrasjonen fungerer

Vi flytter kunder, saker, fakturadata og utlegg fra Advisor til ERP-systemet ditt. Samtidig sender vi informasjon om ubetalte fakturaer fra ERP-systemet tilbake til Advisor.

Hvordan sette opp integrasjonen


Du aktiverer integrasjonen når du er logget inn i Systima under integrasjoner. Når integrasjonen er aktivert vil du bli kontaktet for å hjelpe å sette opp integrasjonen så all data blir overført riktig. Du blir som oftest kontaktet innen et par arbeidsdager.

Advisor

Leverandør:

iizy

Faktura kommer fra:

iizy

Link til integrasjonen