Lightspeed

Ved aktivering vil iizy ta kontakt innen spesifisert tid for å sette opp og aktivere integrasjonen. Denne integrasjonen passer for alle som bruker Lightspeed som sitt kassasystem og som ønsker en forenklet overføring til sitt regnskapssystem.

Generell informasjon om integrasjonsleverandøren

Lightspeed er et kassesystem basert på skyen. Lightspeed er ideelt for ulike serveringssteder som ønsker å implementere et mer moderne og brukervennlig kassesystem, som gir enklere drift og bedre effektivitet.

Lightspeed er en ledende teknologiplattform som spesialiserer seg på å tilby omfattende løsninger innenfor punktsalg, e-handel og restaurantstyring. Selskapet har en sterk forpliktelse til å hjelpe detaljhandlere og restauranter med å optimalisere driften, forbedre kundeopplevelsen og øke salget ved hjelp av avanserte teknologiske løsninger.

Ved å benytte vårt intelligente alt-i-ett-kassasystem, har du muligheten til å effektivisere og modernisere driften din. Systemet er brukervennlig og skreddersydd for å møte dine spesifikke behov, noe som gjør det enkelt å integrere digitalisering i virksomheten din

En av Lightspeeds kjernekompetanser er deres Point of Sale (POS)-system, som er designet for å forenkle og effektivisere betalingsprosessen for virksomheter. Dette inkluderer funksjoner som lagerstyring, salgsrapportering, kunderegistrering og integrert betalingsbehandling. Denne helhetlige tilnærmingen hjelper virksomheter med å optimalisere lagerbeholdningen, forstå salgstrender og levere en sømløs kundeopplevelse. Lightspeeds løsninger strekker seg også til e-handel, der de tilbyr verktøy for å opprette og administrere nettbutikker, samt restaurantstyringssystemer som effektiviserer bestillingsprosesser og lageradministrasjon for serveringssteder.

En grundig oversikt over lagerbeholdningen utgjør hjørnesteinen i en organisert og vellykket operasjon. Dette er et område der Lightspeeds kassasystemer virkelig kommer til nytte. I tillegg gir disse systemene muligheten til å enkelt endre menyen for restauranten med bare noen få tastetrykk

Gjennom sitt fokus på innovasjon og teknologisk nyskapning har Lightspeed.com etablert seg som en pålitelig partner for bedrifter som ønsker å omfavne digital transformasjon for å møte de stadig skiftende kravene i dagens markeder.

Hvordan integrasjonen fungerer

Integrasjon automatiserer prosessen med å hente daglige oppgjør fra Lightspeed og overfører dem sømløst til Systima Regnskap. I tillegg har den kapasitet til å trekke inn fakturagrunnlag og overføre det direkte Systima Regnskap, muliggjør en effektiv fakturering derfra. Dette resulterer i automatisk opprettelse eller oppdatering av kunder og produkter samtidig.

Hvordan sette opp integrasjonen

Du aktiverer integrasjonen når du er logget inn i Systima under integrasjoner. Når integrasjonen er aktivert vil du bli kontaktet for å hjelpe å sette opp integrasjonen så all data blir overført riktig. Du blir som oftest kontaktet innen et par arbeidsdager.

Lightspeed

Leverandør:

iizy

Faktura kommer fra:

iizy

Link til integrasjonen