GPSinsight

Ved aktivering vil iizy ta kontakt innen spesifisert tid for å sette opp og aktivere integrasjonen. Integrasjonen synkroniserer ordre/fakturagrunnlag og kunder mellom systemene og kan tilpasses etter bedriftens behov.

Generell informasjon om integrasjonsleverandøren

GPS Insight Field Service Management (FSM) er en omfattende løsning designet for å optimalisere og forbedre driften av felttjenester for bedrifter. Den integrerer avansert GPS-teknologi med omfattende feltstyringsverktøy for å gi bedrifter bedre kontroll, økt effektivitet og forbedret produktivitet.

En sentral funksjon i GPS Insight FSM er den nøyaktige og sanntids GPS-sporingsteknologien. Dette gir bedrifter muligheten til å overvåke plasseringen av deres mobile ressurser i sanntid. Ved å ha full oversikt over kjøretøy og utstyr kan bedrifter optimalisere ruter, redusere unødvendige kjøretøykostnader og forbedre ressursutnyttelsen.

Den innebygde funksjonaliteten for geofence gir muligheten til å opprette virtuelle grenser på kartet. Dette lar bedrifter motta varsler når et kjøretøy eller en ressurs kommer inn eller forlater et bestemt område. Dette er spesielt nyttig for å sikre at kjøretøyene følger planlagte ruter, redusere svinn og forbedre overholdelse av selskapets retningslinjer.

En annen viktig komponent i GPS Insight FSM er funksjonene for arbeidsordre- og jobbhåndtering. Disse funksjonene gir bedrifter muligheten til å planlegge og tildele oppgaver til feltarbeidere, spore status for pågående arbeid og samle inn viktig informasjon om jobben i sanntid. Dette bidrar til å optimalisere arbeidsflyten, redusere feil og forbedre kommunikasjonen mellom kontoret og feltenhetene.

Den mobile applikasjonen gir feltarbeidere tilgang til all nødvendig informasjon, inkludert jobbopplysninger, navigasjon, og muligheten til å rapportere tilbake status i sanntid. Dette bidrar til å redusere unødvendig kommunikasjon og gir bedre kontroll over arbeidsprosessene.

Rapporteringsverktøyene i GPS Insight FSM gir bedrifter innsikt i ytelse, produktivitet og kostnader. Ved å analysere dataene kan selskaper identifisere områder for forbedring, optimere ressursbruk og ta datadrevne beslutninger for å styrke virksomheten.

Samlet sett gir GPS Insight Field Service Management bedrifter et kraftig verktøysett for å effektivisere driften av felttjenester. Ved å integrere avansert GPS-teknologi med omfattende feltstyringsfunksjoner, bidrar det til å redusere kostnader, forbedre produktivitet og styrke selskapets konkurranseevne på markedet for felttjenester.

Hvordan integrasjonen fungerer

Integrasjonen muliggjør sømløs synkronisering av ordre/fakturagrunnlag og kundeinformasjon mellom ulike systemer, og kan skreddersys for å imøtekomme spesifikke behov i bedriften. Dette sikrer en effektiv og feilfri overføring av viktige data, samtidig som tilpasningsmulighetene gir bedriften fleksibilitet til å tilpasse integrasjonen etter sine unike krav.

Hvordan sette opp integrasjonen

Du aktiverer integrasjonen når du er logget inn i Systima under integrasjoner. Når integrasjonen er aktivert vil du bli kontaktet for å hjelpe å sette opp integrasjonen så all data blir overført riktig. Du blir som oftest kontaktet innen et par arbeidsdager.

GPSinsight

Leverandør:

iizy

Faktura kommer fra:

iizy

Link til integrasjonen