Enkelt og rimelig
Regnskapsprogram for små bedrifter

Systima er et topp moderne regnskapsprogram hvor effektivitet og enkelthet er det viktigste. Få full tilgang til regnskapsfunksjonene, uten å betale overpris. Full bankintegrasjon og Altinn integrasjon.

Kom i gang
Systima Regnskap for mindre selskaper

Regnskapsprogram for små bedrifter

Enkelt og billig regnskapsprogram, med full systemtilgang!

Vår modul til mindre virksomheter gir deg full tilgang til regnskapsmodulen. Du har 100 transaksjoner inkludert i året, og kan fritt bruke disse selv. Betal en lav fastpris og få et topp moderne regnskapsprogram i skyen!

Norges billigste til små bedrifter?

Bruk et topp moderne regnskapsprogram i skyen til en billig penge. Lav fastpris.

Norges mest effektive regnskapsprogram

Vi har som mål nå være Norges mest effektive regnskapsprogram, både for bedriftene og regnskapsførerne.

Enkelt for regnskapsføreren

Systima er utviklet slik at det skal være superenkelt for regnskapsfører å få tilgang og bistå med regnskapsføringen.

Systima fakturasystem er også laget for mobile enheter

Full kontroll

Gode rapporter gir deg full kontroll over bedriftens økonomi. Rapportene vises direkte med live data.

Integrasjoner for effektiv flyt

Full tilgang til bankintegrasjon og Altinn integrasjon for automatiserte prosesser og samle alt i et og samme system.

100 % lagret i skyen

Vi er et 100 % skybasert regnskapssystem, som gjør at du aldri trenger å tenke på at noe forsvinner. Det eneste du trenger er internett og en PC / Mac.

Gratis mobilapp til iPhone og Andrioid

Med modulen til mindre selskaper har du full tilgang til vår mobilapp til iPhone og Andrioid.

Når du tar bilde av kvitteringer og fakturaer med vår mobilapp kommer de direkte inn i filmottaket i regnskapet. Du kan også godkjenne filene direkte i appen så du slipper logge inn på PC / Mac.

Last ned appen gratis i App Store eller Google play.

Systima Regnskap mobil app til iphone og android

Gjør som over 5 000 andre bedrifter!

  • Billig regnskapsprogram til fastpris
  • Effektivitet og enkelhet er satt i fokus
  • Samarbeid med regnskapsfører eller gjør alt selv
  • Alt er lagret i skyen, så alt du trenger er internett og PC / Mac
  • Beste regnskapsprogram på pris?

Vi har mange fornøyde kunder!

Gjør som våre 9 000 kunder og bruk Systima!

Kunde av Systima
Martin Reinertsen
Gründer av Octopro

"Systima er et enkelt og raskt verktøy for å sende ut fakturaer. Fantastisk at det er så billig!"

Kunde av Systima
Mats William Lia
Regnskapsfører, Aicono AS

"Mer intuitivt, raskt og imøtekommende ERP-system skal du lete lenge etter! Godt tilpasset for SMB-markedet som ønsker å gjøre regnskapet sitt selv eller i samhandling med regnskapsfører."

Kunde av Systima
Linda-Mari Hatmosøy
Regnskapsfører, Aicono AS

"Systima er et regnskapssystem som møter forventningene både til bedriftseier og til regnskapsfører. Systemet er intuitivt, smidig å jobbe i og under kontinuerlig utvikling. I tillegg møter du alltid blide folk om du skulle ha behov for bistand."

Lurer du på noe?

Her er noen av de vanligste spørsmålene vi får.

Kan jeg gi tilgang til regnskapsfører i Systima Regnskap?

Ja, Systima Regnskap er laget for at det skal være en perfekt flyt mellom regnskapsfører og bedriftene. Målgruppen vår er bedrifter med regnskapsfører, og vi prøver gjøre det så enkelt som mulig for bedriftene så de kan delegere mest mulig til regnskapsførerne. Vi jobber daglig med å lage nye moduler til regnskapsførerne så de kan jobbe mer effektivt.

Kan Systima hjelpe meg med å finne regnskapsfører?

Ja, vi kan hjelpe deg med å finne regnskapsfører. Ta kontakt med oss og fortell om deres behov, antall ansatte med lønn og ca antall bilag i året. Vi samarbeider med mange regnskapsførere.

Har Systima integrasjoner?

Ja, Systima her flere integrasjoner. Vi har blant annet bankintegrasjon for inn/utbetalinger, Altinn-integrasjon for mva-melding og lønn, Brønnøysund-integrasjon og mange fler. Vi jobber løpende med nye integrasjoner for å kunne samle alt i et system.

Kommer det flere funksjoner?

Vi jobber løpende med nye funksjoner og vil lansere mange spennende nyheter fremover!

Funker systemet til PC, Mac, mobil og nettbrett?

Alt i Systima er skybasert og gjøres via en internettside. Du trenger derfor ikke tenke på lagring og trenger kun internett. Systima er optimalt for å bruke både på PC, Mac, mobil og nettbrett (pad).

Vi har også en egen mobil app som fungerer tli iphone og Android. Fra appen kan du enkelt ta bilder av bilag og sende til filmottaket.

Kan man oppgradere til regnskap og lønn?

Ja, Systima har en egen modul for regnskap, regnskap for små bedrifter og lønn. Du oppgraderer ved et tastevalg, og all data blir automatisk ført videre uten noen manuelle handlinger.

Finn flere spørsmål og svar her.

Billig regnskapsprogram

Systima er en rimelig aktør når det kommer til modulen for små bedrifter. Prisene er uavhengig av selskapsform, og fungerer til både enkeltpersonforetak (ENK) og aksjeselskap (AS).

Modul for mindre selskaper

Modul for selskaper med minimal drift og få bilag. Du får en faktura for et år om gangen som inkluderer et viss antall bilag.

59 kr / mnd
Aktiver
  • Gratis etablering
  • Inkluderer 150 bilag i året
  • Samme tilgang som modulen for "Fakturering og regnskap"
  • Ubegrenset antall brukere (og regnskapsførere) med tilgang til virksomheten
  • Ved overstigelse av antall bilag koster det 20 kr per bilag
const yearlyButtons = document.querySelectorAll(".js-prices-yearly-btn"); const monthlyButtons = document.querySelectorAll(".js-prices-monthly-btn"); const plan1PricesYearly = document.querySelectorAll(".js-plan1-price-yearly"); const plan1PricesMonthly = document.querySelectorAll( ".js-plan1-price-monthly", ); const plan2PricesYearly = document.querySelectorAll( ".js-plan2-price-yearly ", ); const plan2PricesMonthly = document.querySelectorAll( ".js-plan2-price-monthly", ); yearlyButtons.forEach((el) => { el.addEventListener("click", showYearly); }); monthlyButtons.forEach((el) => { el.addEventListener("click", showMonthly); }); function showYearly() { yearlyButtons.forEach((el) => { el.classList.add("bg-gray-200"); }); monthlyButtons.forEach((el) => { el.classList.remove("bg-gray-200"); }); [...plan1PricesYearly, ...plan2PricesYearly].forEach((el) => { el.classList.remove("hidden"); }); [...plan1PricesMonthly, ...plan2PricesMonthly].forEach((el) => { el.classList.add("hidden"); }); } function showMonthly() { yearlyButtons.forEach((el) => { el.classList.remove("bg-gray-200"); }); monthlyButtons.forEach((el) => { el.classList.add("bg-gray-200"); }); [...plan1PricesYearly, ...plan2PricesYearly].forEach((el) => { el.classList.add("hidden"); }); [...plan1PricesMonthly, ...plan2PricesMonthly].forEach((el) => { el.classList.remove("hidden"); }); }

Hvilken funksjoner inkluderer i regnskapsprogram for små bedrifter?

Lurer du på hva som er det beste regnskapsprogramet for små bedrifter?

Det beste av alt med modulen for mindre bedrifter, er at du har full tilgang på lik linje som modulen for regnskap. Dette betyr all funksjonalitet for regnskapsmodulen, og all funksjonalitet for modulen for fakturering. I modulen for små bedrifter får du en betydelig lavere pris som inkluderer 100 transaksjoner i året. Dette er derfor et av markedets billigste og mest moderne regnskapsprogram for små bedrifter.

Systima kan på mange måter være det beste regnskapsprogramet for små bedrifter, da du har full bankintegrasjon mot alle Norske banker, automatisk bankavstemming, KID integrasjon, og tilgang til en rekke andre integrasjoner.

Prisene gjør at Systima også er et rimelig regnskapsprogram på markedet, og kanskje Norges billigste skybaserte regnskapsprogram for mindre selskaper.

Dersom du bruker opp transaksjonene dine på et år, kan du fint bruke systemet videre med en tilleggspris per nye transaksjon. Dersom du bruker betydlig mer enn inkluderte bilag, er det anbefalt å oppgradere til regnskapsmodulen.

Modulen for små virksomheter passer utmerket for både enkeltpersonforetak (ENK), Aksjeselskap (AS) og andre selskapsformer. Dersom du er et AS er det vanligvis et holdingselskap.

Nøkkelen til suksess i en liten bedrift

For å oppnå suksess med din lille bedrift, er det avgjørende å arbeide på en organisert og strukturert måte. Sørg for at du kanaliserer all fakturainformasjon direkte til mottakspunktet i ditt regnskapsprogram. Dette gjør det enkelt å betale leverandørfakturaer og registrere dem korrekt.

Videre er det viktig å sende ut dine egne fakturaer umiddelbart etter at tjenester eller varer er levert. Dette forenkler faktureringsprosessen og gir en positiv effekt på bedriftens likviditet, da pengene kommer inn på konto raskere.

Et annet verdifullt råd er å etablere et samarbeid med en dyktig regnskapsfører som kan bistå deg når du trenger det. Vi anbefaler å benytte en sammenligningstjeneste som Regnskapsklinikken.no for å finne en kompetent regnskapsfører.