Nexudus

Ved aktivering vil iizy ta kontakt innen spesifisert tid for å sette opp og aktivere integrasjonen. Vår integrasjon overfører informasjon mellom Nexudus og Systima slik at du slipper å gjøre dette manuelt begge steder

Generell informasjon om integrasjonsleverandøren


Nexudus er en plattform for administrasjon av fleksible kontor- og arbeidsplasser. Dette verktøyet har blitt designet for å effektivisere driften av slike miljøer, og det gir en helhetlig løsning for administrasjon, booking og kommunikasjon. Nexudus er et ledende selskap innenfor coworking-teknologi, som spesialiserer seg på å tilby omfattende programvareløsninger for coworking- og delingsøkonomibransjen. Grunnlagt med visjonen om å optimalisere fellesarbeidsområder og bidra til en mer effektiv arbeidshverdag, har Nexudus etablert seg som en pålitelig partner for coworking-rom, delt kontorlokale og lignende virksomheter.

Selskapets plattform tilbyr en rekke funksjoner som forenkler driften av coworking-rom. Medlemshåndtering, fakturering, booking av møterom, tilgangskontroll og nettverksbygging er blant de mange aspektene som Nexudus adresserer. Den skybaserte løsningen gir administratorer og medlemmer tilgang til relevant informasjon når som helst og hvor som helst, noe som fremmer sømløs kommunikasjon og samarbeid.

Nexudus har også fokusert sterkt på å skape et fellesskap for sine kunder. Gjennom regelmessige oppdateringer, webinars og støtteforum sikrer selskapet at brukerne er oppdatert på de nyeste funksjonene og har tilgang til ressurser for å optimalisere bruken av plattformen. Denne tilnærmingen reflekterer Nexudus' forpliktelse til å være mer enn bare en leverandør; de ønsker å være en strategisk partner som støtter veksten og suksessen til coworking-fellesskapet.

Nexudus har også vært dyktige til å tilpasse seg bransjetrender og endringer, og de fortsetter å innovere for å møte de stadig skiftende behovene til coworking-bransjen. Med en dedikert tilnærming til kundetilfredshet og innovasjon, fortsetter Nexudus å markere seg som en ledende aktør innen coworking-teknologi.

Hvordan integrasjonen fungerer

Fakturaer hentes kontinuerlig fra Nexudus og overføres til Systima Regnskap. Betalinger hentes fra Systima Regnskap og registreres deretter i Nexudus. En daglig betalingsrapport sendes per e-post til selskapet, som gir oversikt over registrerte betalinger, eventuelle over- eller underbetalinger, osv.

Vi har også muligheten til å distribuere EHF-fakturaer fra Nexudus. Vi oppdaterer jevnlig Nexudus med informasjon om hvilke kunder som kan motta EHF, slik at fakturadistribusjonen fra Nexudus deaktiveres for disse kundene. EHF-fakturaer sendes deretter til alle kunder hvor fakturadistribusjonen er deaktivert i Nexudus

Hvordan sette opp integrasjonen

Du aktiverer integrasjonen når du er logget inn i Systima under integrasjoner. Når integrasjonen er aktivert vil du bli kontaktet for å hjelpe å sette opp integrasjonen så all data blir overført riktig. Du blir som oftest kontaktet innen et par arbeidsdager.

Nexudus

Leverandør:

iizy

Faktura kommer fra:

iizy

Link til integrasjonen