Systima lønnssystem
Kommer snart!

Systima lønn er et helt nytt og topp moderne lønnssystem med fokus på enkelhet og effektivitet både for virksomheten og regnskapsføreren. Full Altinn integrasjon for rapportering og innhenting av info.

Kommer snart!

Hvorfor Systima Lønn?

  • Automatisk lønn. Kun et par tastetrykk for bedrifter med enkel lønnskjøring.
  • Automatisk varsling fra systemet når bedriften eller regnskapsfører må registrere og godkjenne lønn.
  • Effektivt og intuitivt, med flest mulige automatiske prosesser.
  • Full Altinn integrasjon for innhenting av info og sending av rapporter.

La oss gjøre det enkelt og effektivt

Hvorfor gjøre tungvinte og manuelle prosesser når man kan ha automatikk og sømløse lønnskjøringer?

Vi kan fullautomatisere hele lønnen, eller deler av lønnen. Alt avhengig av kompleksiteten til lønningene. Vi har funnet ut flere innovative måter å utføre lønnskjøringer for å gjøre det enklere og mer effektivt.

Automatisk lønn

For enkel lønnskjøring har vi lansert noe helt nytt: automatisk lønn. Med kun et par tastetrykk er lønnen godkjent og bokført for hele virksomheten.

Enkel og avansert visning

Enkel visning for virksomheten og avansert visning for regnskapsføreren. Intuitivt og effektivt.

Lønnslipper

Velg mellom ulike metoder for utsendelse av lønnsslipper. Alle lønnsslippene er oversiktlig samlet i Systima.

Systima fakturasystem er også laget for mobile enheter

Ansatte

Full oversikt over alle ansatte, og enkelt å legge til nye ansatte. Faste lønnsarter eller trekk, for ekstra effektiv lønnskjøring.

100 % lagret i skyen

Systima er et 100 % skybasert lønnssystem. Du trenger kun internett og PC / Mac. Alt blir automatisk lagret på servere i skyen.

Altinn integrasjon

Ved et tastetrykk kan du hente ut alle manglede skattekort. Send inn a-melding direkte i Systima.

Referanser

Gjør som våre 5000 kunder og bruk Systima!

Kunde av Systima
Linda-Mari Hatmosøy
Regnskapsfører, Flytsona AS

"Systima er et regnskapssystem som møter forventningene både til bedriftseier og til regnskapsfører. Systemet er intuitivt, smidig å jobbe i og under kontinuerlig utvikling. I tillegg møter du alltid blide folk om du skulle ha behov for bistand."

Kunde av Systima
Martin Reinertsen (27)
Gründer av Octopro

"Systima er et enkelt og raskt verktøy for å sende ut fakturaer. Fantastisk at det er gratis!"

Kunde av Systima
Martine Mortensen (27)
Frilanser, kunstner

"Systima har hatt stor innvirkning på min fakturering. Det er god oversikt, ryddig og veldig enkelt å forstå. I tillegg koster det ikke penger. Jeg anbefaler Systima på det sterkeste!"

Fakturering

kr 0 /mnd

Fakturering og regnskap

kr 169 /mnd
Gratis til oktober

Fakturering, regnskap og lønn

kr 254 /mnd
Kommer snart

Faktura

Fakturamodul
EHF, sende ut
Integrasjon med alle norske banker
Brønnøysund-integrasjon

Faktura og regnskap

Fakturamodul
EHF, sende ut
Integrasjon med alle norske banker
Brønnøysund-integrasjon
Reklamefri faktura
Altinn-integrasjon MVA-melding
Bokføring
Bankavstemming
Rapporter

Faktura, regnskap, lønn

Fakturamodul
EHF, sende ut
Integrasjon med alle norske banker
Brønnøysund-integrasjon
Reklamefri faktura
Altinn-integrasjon MVA-melding
Bokføring
Bankavstemming
Rapporter
Ansatte
Lønn
Altinn integrasjon, a-melding og skattekort

Faktura

Brukertilgang og ekstra brukere
0,00 kr
Faktura inn / ut
7,90 kr
EHF
3,90 kr
Bankintegrasjon inn- og utbetalinger
Andre transaksjoner
Lønnsslipp

Faktura og regnskap

Brukertilgang og ekstra brukere
0 kr
Faktura inn / ut
1,90 kr
EHF
2,50 kr
Bankintegrasjon inn- og utbetalinger
1,90 kr
Andre transaksjoner
1,90 kr
Lønnsslipp

Faktura, regnskap, lønn

Brukertilgang og ekstra brukere
0,00 kr
Faktura inn / ut
1,90 kr
EHF
2,50 kr
Bankintegrasjon inn- og utbetalinger
1,90 kr
Andre transaksjoner
1,90 kr
Lønnsslipp
29 kr

Modul for mindre selskaper

Modul for selskaper med minimal drift og få bilag. Du får en faktura for et år om gangen som inkluderer et viss antall transaksjoner.

59 kr / mnd
Aktiver
  • Gratis etablering
  • Inkluderer 100 transaksjoner i året
  • Samme tilgang som modulen for "Fakturering og regnskap"
  • Ubegrenset antall brukere (og regnskapsførere) med tilgang til virksomheten
  • Ved overstigelse av antall transaksjoner koster det 20 kr per transaksjon

Spørsmål og svar

Her er noen av de vanligste spørsmålene vi får.

Har Systima Altinn integrasjon?

Systima har full Altinn integrasjon for å hente ut skattekort, levere a-melding, og sende mva. rapport.

Lager Systima lønnsslipp?

Systima lager lønnsslipp basert på deres lønnsinnstillinger. Her kan dere selv velge flere måte for utsendelse, hvordan lønnsslippen skal være kryptert m.m.

Kan jeg legge til ansatte i Systima?

Ja, med vår lønnsmodul kan du legge til alle ansatte i Systima. Du kan også legge til faste lønnsarter og faste trekk, så lønnskjøringer går effektivt.

Hva er automatisk lønn?

Automatisk lønn er en mer effektiv måte å gjennomføre lønn på. For bedrifter med enkle lønnsbehov, vil Systima kunne foreslå lønn til samtlige ansatte som kun krever godkjennelse av den som er lønnsansvarlig i bedriften. Dette sparer både lønnsansvarlig og regnskapsfører for betydelig tid.

Hvordan er flyten mellom regnskapsfører og lønnsansvarlig?

All flyt går direkte via Systima med mest mulig automatikk. Systima sender ut varsler til lønnsansvarlig når lønnen må klargjøres og sendes videre til regnskapsførere. Regnskapsfører får videre varsel fra Systima om at lønnen må bokføres. Veldig enkelt både for lønnsansvarlig og regnskapsfører!

Hvordan bokføres og utbetales lønnen?

Lønnsansvarlig eller regnskapsfører klargjør lønnen i vårt enkle brukergrensesnitt. Videre blir alle bokføringer / konteringer gjennomført av Systima automatisk i bakgrunnen. I samme prosess blir utbetalingen godkjent og lagt til betaling med vår bankintegrasjon. Dette sparer både lønnsansvarlig og regnskapsfører for betydelig tid.

Finn flere spørsmål og svar her.

Systima lønn og regnskap i samme system

Systima har flere moduler og eget fakturaprogram og regnskapsprogram. Ved å bruke Systima lønnssystem vil du kunne jobbe mest mulig effektivt ved å samle alt i samme system. Når du kjører lønn i Systima vil samtlige av bokføringene skje automatisk i bakgrunnen. Verken virksomheten eller regnskapsfører trenger å tenke på avanserte bokføringer, som minimerer risikoen for feil. Dette gjør at du enkelt kan samle alt i samme system, som gjør det mer effektivt å legge til ansatte, registere utlegg, kjøre lønn, samle info om lønnsslipper, bokføringer, rapporteringer til Altinn og ikke minst utbetalinger. Full kontroll og automatikk både for virksomheten og regnskapsfører.

Systima Regnskap er et topp moderne regnskapsprogram til bedrifter

Jeg vil vite mer om Systima lønnssystem

Jeg vil vite mer om Systima lønnssystem

Systima har jobbet siden 2019 med å utvikle, planlegge og teste eget regnskapsprogram og lønnsprogram. I slutten av 2022 lanserte vi eget lønnssystem. Dette er utviklet med en topp moderne teknologi, med innovative løsninger for å presentere det mest effektive og enkleste lønnsprogrammet på markedet. 

Gjennom hele systemet har Systima en funksjon som er enkel visning eller avansert visning. Dette valget avgjør hvor kompleks systemet skal være. Bedriftseiere ønsker oftest enkel visning, mens regnskapsførere ønsker avansert visning. Du kan når som helst bytte fra enkel til avansert uten å forlate arbeidsvinduet. Enkel visning gjør lønnskjøringer mer intuitiv og effektiv for bedriftene.

Systima har “automatisk lønn” som kun krever et par tasteklikk for å utføre lønnskjøring og bokføring, uavhengig av antall ansatte. Dette er for bedrifter med enkle lønnsbehov. 

Flyten i Systima er lagt opp for å få mest mulig automatikk. Du starter med å legge til en eller flere ansatte. Her legger du til all nødvendig informasjon som er pålagt å rapportere til Skatteetaten i a-meldingen. Når du legger til en ansatt må du velge stilling. Når du velger en stilling har du mulighet til å legge til typiske lønnsarter og trekk for denne stillingen. Det betyr at disse automatisk kommer opp som forslag neste gang du skal legge til en ny ansatt med samme stilling. Disse innstillingene kommer da på den nye ansatte, hvor du også kan redigere lønnsarter og faste trekk per ansatt, så det er tilpasset den enkelte ansatte. Dette gjøres for mer effektiv og automatisk lønnskjøring.

I innstillingene velges det hvem som er lønnsansvarlig i virksomheten. Denne personen vil få tilsendt en notifikasjon på mail når lønnen må registreres og godkjennes. Når du trykker på linken kommer du direkte inn i Systima Lønn, hvor du vil få full oppstilling av alle ansatte og de faste lønnsartene og trekkene. Du kan legge inn kommentar på hver enkelt ansatt, eller kommentar for hele lønnskjøringen. Regnskapsfører vil videre få beskjed om at det er gjort endringer, for at de kan registrere alt riktig. Flyten i Systima er veldig effektiv og enkel.

Når lønnen er godkjent blir det sendt ut krypterte lønnsslipper etter de innstillingene som er valgt i lønnsinnstillinger.