SendRegning

Ved aktivering vil iizy ta kontakt innen spesifisert tid for å sette opp og aktivere integrasjonen. Integrasjonen inkluderer alle poster fra kundereskontroen i SendRegning, både fakturaer, kreditnotaer, betalinger, purringer osv.

Generell informasjon om integrasjonsleverandøren

SendRegning er et nettbasert fakturasystem som gir enkel og effektiv fakturering uten behov for programvareinstallasjon. Systemet gir deg muligheten til å sende og følge opp regninger uavhengig av hvor du er. Med fokus på brukervennlighet og tjenestekvalitet har SendRegning oppnådd over 70 000 brukere fra ulike bransjer, lag og foreninger siden lanseringen i mars 2003. I desember 2012 ble SendRegning en del av UNIT4 AS, og selskapet har sitt kontor i Nydalen, Oslo.

SendRegning er en av Norges fremste nettbaserte fakturasystem som skiller seg ut som en pålitelig løsning for effektiv fakturering. Vår tjeneste er kjennetegnet av fraværet av oppstartsavgift eller løpende abonnementsavgifter, noe som gjør den kostnadseffektiv for bedrifter i alle størrelser. Vi er stolte av å oppfylle alle gjeldende lovkrav, noe som sikrer at våre brukere opererer i samsvar med juridiske standarder. Velg vår løsning for en sømløs og lovlig faktureringsprosess.

SendRegning er spesielt designet med selvstendig næringsdrivende i tankene, spesielt de som ikke har egne dedikerte systemer for å administrere sine forretningsdokumenter. Denne løsningen er ideell for de som ønsker en effektiv og brukervennlig plattform for håndtering av fakturaer og regnskapsdokumenter. Takket være SendRegning, et nettbasert system, har du enkel tilgang til tjenesten uavhengig av hvor du befinner deg eller når det passer for deg, så lenge du har tilgang til internett

Hvordan integrasjonen fungerer

SendRegning sørger for jevnlig eksport av data fra kundereskontroen i et format som er optimalisert for Systima Regnskap. Denne automatiserte eksporten eliminerer behovet for manuell bearbeiding hos regnskapsføreren, og resulterer i betydelige tidsbesparelser. Filen som leveres til regnskapsføreren kan importeres direkte, og det reduserer sjansene for feil, slik at den registrerte informasjonen i regnskapet forblir fullstendig og korrekt.

Eksporten dekker alle relevante poster fra kundereskontroen, inkludert fakturaer, kreditnotaer, betalinger, purringer, og mer. Dette betyr at brukeren kan fortsette å jobbe med SendRegning som vanlig, mens regnskapsførerens kundereskontro holdes oppdatert kontinuerlig, uten behov for manuell inngripen.

Hvordan sette opp integrasjonen

Når du er pålogget Systima, kan du enkelt aktivere integrasjonen ved å navigere til integrasjonsseksjonen. Etter vellykket aktivering vil vårt team ta kontakt med deg for å bistå med konfigureringen, sikre en korrekt overføring av all data. Forvent å motta assistanse innen et par arbeidsdager etter at integrasjonen er aktivert. Dette sikrer en smidig og effektiv implementering av integrasjonen i din plattform

SendRegning

Leverandør:

iizy

Faktura kommer fra:

iizy

Link til integrasjonen