WooCommerce

Ved aktivering vil iizy ta kontakt innen spesifisert tid for å sette opp og aktivere integrasjonen. Denne integrasjonen passer for alle som bruker WooCommerce som nettbutikk og ønsker en automatisk regnskapsoverføring til ditt regnskapssystem.

Generell informasjon om integrasjonsleverandøren

WooCommerce er en ledende plattform innenfor e-handel som er bygget som en tilleggsløsning for WordPress-nettsteder. Lansert i 2011, har WooCommerce raskt blitt en favoritt blant små og mellomstore bedrifter for å bygge og administrere nettbutikker på en enkel og kostnadseffektiv måte.

WooCommerce gir en omfattende løsning for å opprette, tilpasse og administrere nettbutikker på en brukervennlig måte. WooCommerce utnytter styrken til det velkjente WordPress CMS-systemet og gir brukere muligheten til å bygge en profesjonell e-handelsplattform med minimal innsats. Med et bredt spekter av tilleggsfunksjoner kan WooCommerce tilpasses for å møte ulike forretningsbehov. Plattformen støtter en rekke betalingsalternativer, administrerer lager, og gir detaljert innsikt i salg og kundedata. Med et stort økosystem av temaer og utvidelser, gir WooCommerce fleksibilitet til å skape unike og funksjonsrike nettbutikker. Enten det er små bedrifter eller større selskaper, tilbyr WooCommerce en skalerbar løsning som legger til rette for vekst og suksess innen e-handel.

Den største styrken til WooCommerce ligger i dens brukervennlighet og tilpasningsmuligheter. Ved å integrere sømløst med WordPress, gir plattformen brukerne tilgang til et bredt utvalg av temaer og plugins for å tilpasse og optimalisere nettbutikken etter deres spesifikke behov. Dette gjør det enkelt for selv nybegynnere å komme i gang med å selge produkter online.

En annen betydelig fordel med WooCommerce er dens evne til å håndtere ulike typer produkter og tjenester. Enten det er fysiske varer, digitale nedlastinger eller til og med abonnementsbaserte tjenester, gir WooCommerce et fleksibelt rammeverk som kan tilpasses ulike forretningsmodeller. Den integrerte betalingsløsningen gjør det også enkelt å behandle transaksjoner og administrere kundebetalinger.

I dag har WooCommerce blitt en global aktør innenfor e-handel, med millioner av aktive installasjoner over hele verden. Enten du driver en nystartet bedrift eller en veletablert virksomhet, tilbyr WooCommerce et kraftig verktøysett for å opprette og administrere en vellykket nettbutikk. Med sin stadige utvikling og dedikasjon til brukervennlighet forblir WooCommerce en foretrukket løsning for mange som ønsker å etablere seg på det stadig voksende online markedet.

Hvordan integrasjonen fungerer

Ved å velge en startdato og identifisere salgskontoer, overføres alle fullførte ordre fra den datoen automatisk til Systima Regnskap. Betalinger fra Klarna, Stripe og Vipps føres automatisk til tilhørende bankkontoer i Systima Regnskap. Refusjoner kan nå også integreres ved behov, aktivert av teknikeren som konfigurerer integrasjonen.

Hvordan sette opp integrasjonen

Du aktiverer integrasjonen når du er logget inn i Systima under integrasjoner. Når integrasjonen er aktivert vil du bli kontaktet for å hjelpe å sette opp integrasjonen så all data blir overført riktig. Du blir som oftest kontaktet innen et par arbeidsdager.

WooCommerce

Leverandør:

iizy

Faktura kommer fra:

iizy

Link til integrasjonen