Om oss

Systima er et selskap som ble etablert i 2017, hvor vi startet med å utvikle internsystemer for bedrifter. Vi har erfaring med å lage systemer innen fakturering, CRM, regnskap, lagerbeholdning, bookingsystem, lønn, API integrasjon mot andre systemer, ordremodul m.m. Vi innså fort at vi hadde talent for systemer og effektivitet, og ønsket å bygge programvare som var tilgjengelig for alle. I 2019 bestemte vi oss for full satsning på å lage Norges mest effektive fakturaprogram, regnskapsprogram og lønnssystem.

Vi elsker oversiktlige, automatiserte og effektive systemer som forenkler arbeidsdagen. Vi har nå fullt fokus på å bygge Norges mest effektive ERP system. Vi har en offensiv vekststrategi, og kommer til å lansere nye funksjoner på ukentlig basis.

Gründerne bak selskapet har selv investert millionbeløp som dekket utviklingen de første årene. Tidlig i 2022 hadde Systima sin første emisjon med eksterne investorer og hentet 3,2 millioner.

Vil du jobbe med oss? Les om våre ledige stillinger.

Systima Regnskap er et topp moderne regnskapsprogram til bedrifter

Møt gründerne

Systima ble grunnlagt i 2017 av Robin Røed. Robin satset på gründerlivet allerede på videregående i 2010/2011, da han startet ungdomsbedriften Dugnadsiden. Robin valgte å videreutvikle selskapet etter endt videregående, og Dugnadsiden er i dag en av de største i Norge. Robin merket fort at hans styrker var systemer og effektivitet, som var grunnen til at Systima ble opprettet som en naturlig vei videre i karrieren. Da Robin valgte å satse fullt på Systima i 2019 ga han fra seg fullt ansvar for driften av Dugnadsiden for å ha fullt fokus i Systima.

I 2017 valte Robin og Joachim Øvang å starte opp et selskap ved navn Innovatis AS. Robin var deleier og styreleder mens Joachim var eier, styremedlem og daglig leder sammen med tredje eier. Innovatis AS og Dugnadsiden samarbeidet med enkelte kunder og jobbet tett. Robin og Joachim jobbet på samme kontorer og hadde et tett samarbeid i flere år. Det var derfor naturlig for Robin og Joachim og samarbeide videre, og i starten av 2021 kjøpte Joachim seg inn i Systima for å være med på satsingen. Etter såpass mange år med tett samarbeid var det et åpenbart valg for begge å satse på Systima sammen.

Partene er daglige ledere i Systima sammen og er inkludert i hele driften. De er begge fremoverlente, sultne, målbevisste, nysgjerrige, innovative og systematiske. De har begge de samme ambisjonene om å bygge et stort internasjonalt selskap med Systima.

Les mer om gründerne i Finansavisen, Shifter, Finansavisen og Shifter.

Vårt styre

Styremedlem i Systima
Finn Magnus Rogne-Hansen
Styreleder

Tidligere konserndirektør for Eika gruppen. Tung styreleder erfaring fra store konsern til startups.

Styremedlem i Systima
Robin Røed
Styremedlem

Founder og en av hovedaksjonærene. Jobber som daglig leder sammen med Joachim.

Styremedlem i Systima
Joachim Øvang
Styremedlem

Co-founder og en av hovedaksjonærene. Jobber som daglig leder sammen med Robin.

Styremedlem i Systima
Mikael Bergqvist
Styremedlem

Tidligere sittet i styret i Visma og jobbet med de konkrete systemene vi skal konkurrere mot. Daglig leder for Norske avdelingen i Wolters Kluwer Norge AS.

Styremedlem i Systima
Mirza Koristovic
Styremedlem

Jobber som Head of Investor Relations i børsnoterte Elopak. Fullt ansvar for alt som blir børsmeldt, årsrapporter, innhenting av kapital, møte med investorer m.m.

Våre verdier

  • Handlekraftig

  • Innovativ

  • Solid

Systima Regnskap er et topp moderne regnskapsprogram til bedrifter