norbits.Verksted

Ved aktivering vil iizy ta kontakt innen spesifisert tid for å sette opp og aktivere integrasjonen. Denne integrasjonen passer for alle som bruker norbits.Verksted som fagsystem og som ønsker en automatisk overføring av fakturaer til regnskapssystemet sitt, og eventuelt tilbakeføring av betalinger inn i norbits.Verksted.

Generell informasjon om integrasjonsleverandøren

Norbits AS er en ledende leverandør av programvare og tjenester for bil- og dekkbransjen, med spesialiserte løsninger som norbits.Verksted og Future Verksted for verkstedbransjen, samt Future Dekk for dekkbransjen. Selskapet ble grunnlagt i 2000 og har et solid rykte for å levere effektive løsninger innen forretningsdrift, butikkdata og logistikk.

Med over 20 års erfaring i utviklingen av programvareløsninger for butikkjeder, har Norbits AS opparbeidet seg ekspertise som gjør dem i stand til å tilby noen av markedets mest kraftfulle totalpakker av dataløsninger. Disse løsningene gir brukerne full kontroll over hele verdikjeden, fra produsent til sluttkunde.

En av Norbits AS sine fremtredende tjenester er norbits.Verksted, som er skreddersydd for verkstedbransjen. Dette systemet muliggjør elektronisk kommunikasjon med alle de største grossistleddene i Norge. Gjennom norbits.Verksted kan verksteder enkelt og effektivt håndtere elektroniske transaksjoner med disse grossistene. Prisinformasjon og delekataloger er sømløst integrert i systemene, og brukerne har dermed tilgang til oppdatert informasjon for å optimalisere sine operasjoner.

Norbits AS har et etablert samarbeid med alle de ledende grossistleddene i Norge, og dette partnerskapet gir norbits.Verksted en unik funksjonalitet. Den elektroniske kommunikasjonen med grossistene sikrer at verkstedene alltid har oppdatert informasjon om priser og tilgjengelighet av reservedeler. Dette bidrar til å effektivisere arbeidsprosesser og sikre rask og presis service til kundene.

Med sin dedikasjon til å tilby helhetlige dataløsninger, har Norbits AS etablert seg som en pålitelig partner for bil- og dekkbransjen i Norge. Deres evne til å integrere informasjonsflyten fra produsent til verksted til sluttkunde gjør at bedriftene kan oppnå høyere effektivitet, bedre service og økt lønnsomhet. Norbits AS fortsetter å være en innovativ kraft innenfor bransjen, og deres engasjement for å levere cutting-edge løsninger understreker deres posisjon som en ledende aktør i markedet.

Hvordan integrasjonen fungerer

Automatisk innhenting av fakturaer fra Norbits.Verksted og påfølgende generering av regnskapsbilag, som deretter importeres direkte inn i regnskapssystemet, er en integrert prosess. Denne operasjonen styres av kontoplanen i Norbits, og fakturaer som gjelder kontanter blir bokført som oppgjort i samsvar med den valgte betalingsformen. Samtidig opprettes nye kunder, og eksisterende kundeinformasjon blir jevnlig oppdatert som en del av denne automatiserte prosessen.

Hvordan sette opp integrasjonen

Du aktiverer integrasjonen når du er logget inn i Systima under integrasjoner. Når integrasjonen er aktivert vil du bli kontaktet for å hjelpe å sette opp integrasjonen så all data blir overført riktig. Du blir som oftest kontaktet innen et par arbeidsdager.

norbits.Verksted

Leverandør:

iizy

Faktura kommer fra:

iizy

Link til integrasjonen