Vitec Infoeasy

Ved aktivering vil iizy ta kontakt innen spesifisert tid for å sette opp og aktivere integrasjonen. Denne integrasjonen passer for de i transport- og verkstedsbransjen som bruker Infoeasy og ønsker en sømløs overføring av faktura- og regnskapsinformasjon.

Generell informasjon om integrasjonsleverandøren

Vitec Infoeasy er et ledende teknologiselskap som spesialiserer seg på å levere innovative løsninger innen informasjonsforvaltning. Med et sterkt fokus på å optimalisere arbeidsflyt og effektivisere bedrifters informasjonshåndtering, har VITEC – INFOEASY etablert seg som en pålitelig aktør i bransjen.
Vitec Infoeasy tilbyr en helhetlig ERP-løsning skreddersydd for ulike typer verksteder og transportselskaper, og gir bedrifter full kontroll over kjøretøy, maskiner, kundeforhold, historikk og lønnsomhet. Utviklet i nært samarbeid med brukerne, legger systemet vekt på effektive arbeidsprosesser for å forenkle hverdagen på verkstedet. Fra små bilverksteder til store verksteder for buss og tyngre kjøretøy, kan vårt system tilpasses alle typer verksteder.

Vitec Infoeasy tilbyr integrasjoner med samarbeidende fagsystemer for tekniske data, kilometerkostnad, tankedata, servicehistorikk og årlige avskrivninger. Gjennom å ha all informasjon om kjøretøy, verkstedshistorikk og kundeforhold samlet i ett system, blir det enklere å opprettholde oversikten, uavhengig av bedriftens størrelse. Vitec Infoeasy system gir den nødvendige støtten for å levere gode kundeopplevelser.

Funksjonaliteten til systemet er spesielt tilpasset lønnskjøring for regnskapskontor og selskaper med flere firmaer. Ved å legge inn faste opplysninger i systemet, beregner det automatisk lønn, skattetrekk og andre relevante faktorer. Systemet gir full oversikt over alle utbetalte tillegg og lønnstrekk, slik at bedrifter kan håndtere lønnsadministrasjonen effektivt og nøyaktig. Med Vitec Infoeasy ERP-løsning blir hele prosessen fra verkstedshåndtering til lønnskjøring optimalisert for å sikre smidige arbeidsprosesser og gode resultater

Selskapet tilbyr et bredt spekter av løsninger som dekker hele livssyklusen til informasjon, fra innsamling og lagring til organisering og distribusjon. Deres avanserte plattformer og programvareløsninger gir kundene muligheten til å håndtere store mengder data på en effektiv og sikker måte.

Med et globalt fotavtrykk betjener Vitec Infoeasy kunder over ulike bransjer, inkludert bedrifter, offentlige institusjoner og organisasjoner. Gjennom sin ekspertise og engasjement for innovasjon fortsetter Vitec Infoeasy å forme fremtiden for informasjonsforvaltning, og deres bidrag har betydelig innvirkning på hvordan bedrifter over hele verden håndterer og utnytter sin informasjonskapital.

Hvordan integrasjonen fungerer

Integrasjon gir muligheten til å effektivt overføre fakturaer fra Infoeasy ERP til eksterne regnskapssystemer eller andre tredjeparter, som for eksempel inkassobyråer og factoringselskaper. Vi tilbyr også støtte for automatisert import av regnskapsbilag til Infoeasy fra ulike fagsystemer, kassesystemer og lignende.

Ved å konfigurere automatisk overføring, reduseres behovet for manuelle prosesser, noe som frigjør verdifull tid og reduserer risikoen for feil.

Hvordan sette opp integrasjonen

Du aktiverer integrasjonen når du er logget inn i Systima under integrasjoner. Når integrasjonen er aktivert vil du bli kontaktet for å hjelpe å sette opp integrasjonen så all data blir overført riktig. Du blir som oftest kontaktet innen et par arbeidsdager.

Vitec Infoeasy

Leverandør:

iizy

Faktura kommer fra:

iizy

Link til integrasjonen