DNB factoring

Ved aktivering vil iizy ta kontakt innen spesifisert tid for å sette opp og aktivere integrasjonen. iizy har løsninger for å hente fakturainformasjon fra Systima og setter opp at nye fakturaer fortløpende sendes til DNB Factoring uten at du trenger å gjøre noe annet enn å skrive fakturaene som før.

Generell informasjon om integrasjonsleverandøren

DNB's factoring løsning gir deg øyeblikkelig tilgang til kontanter, samtidig som kundefordringene dine blir håndtert profesjonelt. Vi automatiserer overføringen av fakturajournalen til DNB, slik at du kan motta opptil 85 % av beløpet umiddelbart. Resten av beløpet blir utbetalt så snart kunden gjør opp sin betaling

DNB Factoring er en tjeneste som tilbys av DNB, en ledende bank i Norge. Factoring er en finansieringsløsning som gir bedrifter muligheten til å frigjøre kapital bundet opp i utestående fakturaer. DNB Factoring fungerer ved at bedrifter selger sine utestående fakturaer til DNB, som deretter gir dem en umiddelbar kontantinnsprøytning.

En av fordelene med DNB Factoring er at det gir bedrifter likviditet og økonomisk fleksibilitet. Bedrifter kan bruke den frigitte kapitalen til å drive vekst, håndtere kortsiktige økonomiske utfordringer eller investere i nye prosjekter. DNB Factoring tar også hånd om administrasjonen av fakturaer, inkludert oppfølging av betalinger, noe som frigjør tid og ressurser for bedriftene.

Denne finansieringsmetoden er spesielt gunstig for små og mellomstore bedrifter som kanskje ikke har tilgang til andre former for finansiering eller har behov for rask tilgang til kontanter. DNB Factoring gir dem muligheten til å opprettholde jevn likviditet og fokusere på vekst og suksess.

DNB, med sin lange historie og solide rykte som en pålitelig finansinstitusjon, gir trygghet og tillit til bedrifter som velger å benytte seg av DNB Factoring-tjenesten. Med dedikerte fagfolk og skreddersydde løsninger, jobber DNB for å støtte bedrifters økonomiske behov og bidra til deres langsiktige suksess.

Hvordan integrasjonen fungerer

Vi tilbyr en enkel løsning for å automatisk innhente fakturainformasjon fra ditt økonomisystem. Med vår tjeneste blir nye fakturaer umiddelbart sendt til DNB Factoring uten at du trenger å bekymre deg for ekstra steg. Alt du trenger å gjøre er å fortsette å skrive fakturaene som du pleier, og resten ordner vi for deg.

Hvordan sette opp integrasjonen

Du aktiverer integrasjonen når du er logget inn i Systima under integrasjoner. Når integrasjonen er aktivert vil du bli kontaktet for å hjelpe å sette opp integrasjonen så all data blir overført riktig. Du blir som oftest kontaktet innen et par arbeidsdager.

DNB factoring

Leverandør:

iizy

Faktura kommer fra:

iizy

Link til integrasjonen