Ledige stillinger

Systima har en offensiv vekststrategi, og kommer derfor til å være avhengig av å finne mange dyktige medarbeidere de neste årene. Ønsker du å være med på en spennende gründerreise og være med å utfordre blant Europas største software selskap? Da ønsker vi gjerne å komme i kontakt med deg!

Vi kan tilby muligheter du sjeldent finner. I Systima kan du være med på å bygge opp et stort software selskap, ha mulighet å få aksjer og bli partner og karrieremulighetene internt blir bare større jo mer vi vokser. Per nå er vi landsdekkende i hele Norge, og vi kommer til å lansere tjenester i utlandet på sikt.

Du trenger ikke CV og søknad

I første runde trenger du ikke laste opp CV eller søknad. Fyll ut kontaktskjema, så tar vi kontakt for en muntlig samtale per telefon. Du trenger ikke skrive mye under feltet som heter "melding", kun et par ord om deg. Du vil høre fra oss så fort vi har mulighet.

Aksjeprogram

Våre ansatte vil få mulighet til å bli med på aksjeprogram, slik at de blir medeiere i Systima. Vårt mål er at majoriteten av våre ansatte skal være medeiere, og vi tror dette er en vinnende strategi langsiktig. Det er valgfritt å bli med på aksjeprogram.

Vil du vite mer om oss?

Dersom du ønsker å vite mer om Systima kan du lese om oss under om oss, eller lese våre nyheter som blir publisert på nettsiden. Vi er også aktive på sosiale medier. Sjekk ut LinkedIn, Instagram og Facebook.

@import url(https://s3.amazonaws.com/assets.freshdesk.com/widget/freshwidget.css);