Telaris

Ved aktivering vil iizy ta kontakt innen spesifisert tid for å sette opp og aktivere integrasjonen. Denne integrasjonen passer for alle som bruker Telaris i dag og ønsker en automatisk overføring av fakturaer til ditt regnskapssystem.

Generell informasjon om integrasjonsleverandøren

Telaris AS ble etablert i 2012 med fokus på å betjene olje- og gassbransjen. I de tidlige årene spesialiserte selskapet seg på å tilby løsninger som effektiviserte utsjekking og dokumentasjon av utført arbeid. Over tid utviklet Telaris® systemet videre, og det har nå blitt et fullverdig ERP-system som møter behovene til SMB-bedrifter innen ulike bransjer.

I dag er Telaris® anerkjent som et omfattende og brukervennlig ERP-system med integrasjonsmuligheter mot regnskap, kasse og andre tredjepartsprogrammer. Selskapet betjener et mangfold av kunder, både små og store, spredt over industrier som industri, energi, bygg og marine.

Med hovedkontor i Kristiansand og en avdeling i Oslo, har Telaris et solid fotavtrykk i markedet. Samarbeidet med ledende aktører har resultert i utviklingen av et forretningssystem som tar vare på alle prosesser og oppgaver i bedrifter. Den fleksible og brukervennlige grensesnittet gjør det enkelt for kunder å øke effektiviteten ved å tilby smarte løsninger for komplekse oppgaver.

Uansett om det gjelder oppfølging av tilbud, ordrebehandling, innkjøp, tidsregistrering, fakturering eller dokumentasjon av utført arbeid, lover Telaris å forenkle jobben for bedriftene. Systemets smidige integrasjon med betalingsterminaler og regnskapssystemer gir ytterligere bekvemmelighet for kundene. Med Telaris kan bedrifter forvente en sømløs opplevelse og forbedret effektivitet i sine daglige operasjoner.

Telaris transformerer manuelle oppgaver og statiske dokumenter til dynamiske prosesser. Oppnå total kontroll og oversikt over dine egne gjøremål og andres aktiviteter – i sanntid. Telaris representerer en avansert skybasert tjeneste tilgjengelig via nettleseren på ulike enheter som mobiltelefoner, nettbrett og datamaskiner. Denne plattformen gir brukerne muligheten til å dra nytte av avanserte funksjoner uten behov for å administrere en egen server, gjennomgå tungvinte nedlastinger eller komplekse installasjonsprosesser. Telaris tilbyr en sømløs og brukervennlig opplevelse, og du kan komme i gang raskt og effektivt uten å bekymre deg for tekniske hindringer. Denne innovative tilnærmingen gjør det enkelt for brukere å dra nytte av tjenestens potensiale, uavhengig av tekniske ferdigheter eller ressursbegrensninger.

Hvordan integrasjonen fungerer

Denne integrasjonen gir oss muligheten til å automatisk hente fakturainformasjon fra Telaris og importere den direkte inn i det foretrukne regnskapssystemet vårt.

Hvordan sette opp integrasjonen

Når du har logget deg inn på Systima, kan du aktivere integrasjonen ved å gå til integrasjonsseksjonen. Når integrasjonen er aktivert, vil du motta kontakt for å få hjelp til å konfigurere den, slik at all data overføres korrekt. Du kan forvente å bli kontaktet vanligvis innen et par arbeidsdager etter aktivering.

Telaris

Leverandør:

iizy

Faktura kommer fra:

iizy

Link til integrasjonen