Vi har nå fått 1750 unike brukere!

Lesetid: 5 min

Systima er stolte av å ha nådd 1750. Nå er 2 000 unike brukere vårt neste mål og det ser ut som kan skje i starten av Q4 2021. Vi får jevnlig med nye brukere og vi ser at aktiviteten på lagde fakturaer og nye brukere øker for hver uke. Dette er veldig motiverende for oss og vi gleder oss til fortsettelsen!

Fult fokus på regnskap

Systima har i en lengre periode hatt fullt fokus på regnskap. Dagens system er kun en liten brøkdel av hvilken teknologi vi utvikler, og vi gleder oss til å kunne lansere alle regnskapsmoduler.

Regnskapsprogrammet vil være rettet mot bedrifter og du skal kunne oppgradere til regnskap automatisk fra dagens fakturaprogram.

Systima har fått en ny eier og ser etter investorer

Tidligere i år kjøpte Joachim Øvang seg inn i Systima, og han kommer til å jobbe som daglig leder sammen med eksisterende daglig leder Robin Røed. Joachim har hatt suksess i andre selskaper og kommer til å jobbe med drift, salg, markedsføring og alt som naturlig faller inn under stillingen.

Systima er også på jakt etter eksterne investorer, og vi ser for oss å få inn flere investorer før sommer 2022. Dersom du er investor og ønsker investere i Systima kan du registere deg her så tar vi kontakt når vi er klare.

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv gratis
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");