Vi har fått henvendelser fra mange potensielle investorer

Lesetid: 5 min

Dette syntes vi er veldig gøy! Vi har de siste månedene fått flere henvendelser av potensielle investorer som har vist interesse. Det er tøft og tungt å lage et regnskapsprogram. Det krever store investeringer og mye kunnskap. Dog er også oppsiden veldig stor om man klarer å knekke alle kodene. Vi starter å nærme oss avslutningen av utviklingen av regnskapsmodulene og gleder oss til å få et produkt vi kan selge.

Systima kommer til å hente frisk kapital i løpet av 12 måneder

I skrivende stund ser vi for oss å gjøre en emisjon og hente første runde med penger i løpet av en 12 måneders periode. Til nå er det gründerne som har vært investorene. For at vi skal kunne vokse raskest mulig er vi avhengig av ekstern hjelp. Vi har ambisjoner om å konkurrere mot Visma og de største regnskapsprogrammene i Norge og kommer ikke til å klare det uten ekstra hjelp.

Ønsker du å investere i Systima?

Dersom du ønsker å investere i systima kan du registrere din interesse. Vi vil da skrive deg opp på vår interne liste over potensielle investorer, og ta kontakt når vi er klare for å gå i videre dialog.

Hold deg oppdatert

Dersom du ønsker å holde deg oppdatert om hva som skjer i Systima legger vi jevnlig ut nyheter på nettsiden. Ellers vil vi anbefale å følge oss på sosiale medier. Vi er mest aktive på LinkedIN, Facebook og Instagram.

Spar tid og penger
bruk Systima gratis!

Systima er et gratis faktureringsprogram, hvor systemet er så enkelt at du klarer alt selv! Du kan effektivt lage fakturaer, legge til produkter og lage kundeoversikt. Få full kontroll over ubetalte fakturaer med et enkelt og moderne faktureringsprogram. For spørsmål ta kontakt på post@systima.no.

Kom i gang
Systima fakturasystem