Systima har fått en ny eier: Joachim Øvang

Lesetid: 5 min

Vi er veldig glade for å annonsere at Joachim Øvang har nå blitt partner i Systima. Han er 29 år fra Oslo som nylig har bosatt seg på Skedsmokorset sammen med dame, hund og nyfødt barn. Han er sterk på drift, salg, ledelse, innovasjon og ikke minst veldig på systemer. Han har et godt mindset og veldig hardtarbeidende.

Joachim har bygget opp selskap med Systima andre eier, Robin Røed, tidligere. De deler de samme ambisjonene og det var derfor naturlig at Joachim kjøpte seg inn i Systima.

Utdannelse og arbeidserfaring

Joachim er utdannet elektroingeniør med fagbrev som elektriker. Han startet å jobbe som elektriker i AS Watt rett etter videregående. Joachim fant tidlig ut at elektriker ikke var det riktige for han og ønsket å jobbe mer med ledelse og drift. I en alder av 22 år ble han prosjektleder, og allerede som 25 åring ble han avdelingsleder og hadde medansvaret for ca 40 personer.

Joachim har alltid vært en gründer-type og i 2017 valgte han å bli med å starte Innovatis AS. Han var gründer på deltid samtidig som han jobbet som avdelingsleder fulltid. Selskapet vokste raskt, og Joachim valgte å satse fullt på gründerlivet og trekke seg ut av elektrobransjen. Han har jobbet som daglig leder i Innovatis AS fra oppstart til den dag i dag. Joachim kommer til å trappe ned på sin nåværende stilling for å kunne bruke 100 % av tiden sin i Systima.

Kommer til å jobbe som daglig leder og sitte i styret

Joachim kommer til å jobbe som daglig leder sammen med Robin Røed. Dette er for å fordele oppgaver og at de sammen kan bruke mest mulig tid på vekst.

Joachim kommer også til å sitte i styret.

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv gratis
Systima fakturasystem