Enkelt og effektivt faktureringssystem

Lesetid: 5 min

Ser du etter et enkelt og effektivt faktureringssystem ? Systima er et nytt og topp moderne fakturasystem hvor alt er så enkelt at du klarer alt selv, uten noe form for erfaring med regnskap eller økonomisk bakgrunn. faktureringssystemet har mange smarte løsninger som gjør at du har full kontroll over alle fakturaer.

Alt er superenkelt

Systima er et superenkelt faktureringssystem. Når du har logget deg inn får du enkle guider som veileder deg til å forstå systemet. Så mye som mulig av systemet er fullautomatisert, så du må tenke på minst mulig. Du har full oversikt og kontroll på alle fakturaer, kunder og produkter.

Registrer deg på under 2 minutter

Når du skal lage bruker i Systima går dette veldig fort. Første steget er å registere din personlige bruker. Her kan du bruke Google eller Facebook for å registere deg raskere. Neste steg registerer du virksomheten din. Du kan registere deg som virksomhet med organisasjonsnummer, som privatperson eller som virksomhet uten organisasjonsnummer. Systima er integrert mot Brønnøysundregistrene så dersom du har et organisasjonsnummer kan du søke på navn eller organisasjonsnummer for enda raskere registering.

Husk at dersom du lager bruker med Google eller Facebook har du ikke laget et passord i Systima. Du kan da kun logge inn ved å bruke Google / Facebook. Vi anbefaler det å opprette et passord så du også får logget inn manuelt. Du kan lage passord ved å gå til innstillinger -> brukerinnstillinger.

Vil du teste Systima? Registrer deg og prøv gratis her!

Faktureringssystem for privatperson og bedrift

Systima er et fakturaprogram både for privatpersoner og bedrifter. Du velger hvordan type virksomhet du er når du registrer deg som bruker. Vi har laget en stilren og ryddig faktura mal, og du trenger bare å følge våre enkle steg for å lage din første faktura.

Du kan også legge til flere virksomheter på samme bruker, og enkelt bytte mellom ulike virksomheter etter du har logget inn. Du kan også invitere andre brukere til å ha tilgang til en eller flere virksomheter.

Les også: Lag og send faktura som privatperson

Guider på hver side

Systima skal være intuitivt, effektivt og enkelt. Alle sider har en guide, hvor du får en opplæring på hvordan denne siden fungerer. Noen guider har flere steg enn andre. Du kan når som helst avslutte guide. Dette gjør det enklere å forstå hele systemet.

Hver side har også et blått spørsmålstegn (?). Her får du utvidet informasjon om siden og de vanligste spørsmålene. Dersom du savner informasjon kan du når som helst trykke på knappen "Gi tilbakemelding" så vi kan gjøre informasjonen enda tydeligere.

Alt er lagret i skyen

Systima er et topp moderne fakturaprogram hvor alt er lagret i skyen. Det betyr at du kun trenger internett for å bruke fakturaprogrammet. Du trenger derfor aldri lagre noe eller ta backup (sikkerhetskopiere), da alt blir lagret og tatt backup av Systima automatisk.

Alle våre tjenester blir bygget så fullautomatisert som mulig, og vi har en policy at alt vi lager alltid skal være i skyen.

Les også: Krav til oppbevaring av regnskap og regnskapsmateriale

Systima funker til alle enheter

Systima er laget slik at det skal fungere til alle enheter. Du kan derfor bruke Mac, PC, iPhone, Samsung, nettbrett og alle andre enheter. Da Systima er et topp moderne system er det viktig at enheten din bruker en moderne og oppdatert nettleser. Dersom du bruker en gammel eller utdatert nettleser kan du risikere at Systima ikke fungerer optimalt. Vi anbefaler at du bruker Google Chrome.

Send regning

Ved bruk av Systima kan du lage og sende regning. Alt dette gjøres direkte i faktureringssystemet ved enkle tastetrykk. Du trenger derfor ikke å laste ned en PDF fil for så å sende manuelt på mail til kunde. Kunde får tilsendt en mail hvor de enkelt kan laste ned faktura og få betalingsinformasjon.

I fakturaoversikten, eller om du åpner en konkret faktura, har du full oversikt over alle fakturaer som er sendt til kunde. Du kan også gå inn på en enkelt faktura og velge fanen "utsendelser" for å se alle dine utsendelser på en konkret faktura.

Ønsker du sende regning med Systima? Lag bruker her.

EHF faktura

I fakturaprogrammet Systima kan du lage og sende vanlig PDF faktura, og også EHF faktura. EHF faktura er like enkelt som vanlig faktura. Du kan også sende regning direkte via Systima, så du slipper laste ned filer og sende manuelt på mail.

Vi har laget en egen artikkel om EHF faktura.

Egen kundeoversikt

Når du har logget inn ser du en egen side i menyen som heter kunder. Dette er en oversikt over alle dine kunder, og du kan når som helst legge til flere kunder. Du trenger kun å legge til en kunde en gang, da det blir lagret i systemet. Når du sender en faktura må du koble opp mot en kunde, og når du allerede har kunden lagret er det ekstra effektivt å fakturere samme kunden flere ganger.

Det er også mulig å importere kunder og leverandører med filer fra andre systemer. Du kan også bruke vår excel mal.

Oversikt over varer og tjenester

Systima har en egen side som lister alle produkter. Et produkt kan være en vare eller tjeneste.

Det er også mulig å importere produkter fra andre systemer. Du kan også bruke vår excel mal.

Gratis modul for fakturaprogrammet

Hovedsakelig er modulen for faktureringssystemet gratis, og du betaler kun for bruk. Dette gjelder både laging av faktura og EHF faktura, men også å sende regning. Systima har noen betalte moduler som er frivillig. Disse finner du under innstillinger -> Moduler.

Les mer om vår første betalte modul

Regnskap lansert august 2022

I august 2022 lanserte vi vårt eget regnskapsprogram. Dersom du kun bruker fakturamodulen, kan du når som helst oppgradere til regnskap. Dersom du oppdaterer til regnskap vil vi registere alle bokførte hendelser, også tilbake i tid. Du vil derfor få full kontroll over regnskapet og alle bokføringer. Du trenger ikke gjøre noen manuelle handlinger.

Nye oppdateringer flere ganger i uken

Vi er et stort team som jobber daglig med Systima. Vi oppdaterer faktureringssystem flere ganger i uken. Det kan være alt fra små forandringer til nye funksjoner. Vi er veldig åpne for tilbakemeldinger, og har gjort mange oppdateringer til nå kun basert på ønsker og tilbakemeldinger. Når du er logget inn kan du når som helst ta kontakt med oss med et av ikonene øverst til høyre. Her kan du gi oss tilbakemeldinger på få sekunder, uten at du må gå ut av det du allerede jobber med.

Vi har også en egen side hvor vi skriver om nyheter og oppdateringer.

Artikkelen kan inneholde feil og mangler, og vi står ikke ansvarlig for eventuelle utfordringer eller problemer dette måtte forårsake.

Spørsmål og svar

Koster faktureringssystemet Systima penger?

Selve modulen for fakturering er gratis, og du betaler kun for bruk.

Støtter dere EHF?

Ja, i Systima kan du lage og sende EHF på lik linje som vanlig faktura.

Er faktureringssystemet for privatpersoner?

Systima er både for privatpersoner og bedrifter.

Flere spørsmål og svar om Systima her →

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#blog-article", "#reading-time");