Systima på forsiden av Finansavisen

Lesetid: 5 min

I dag er Systima på forsiden av Finansavisen. Artikkelen handler om nylig gjennomført emisjon og hvilken styrekandidater. I emisjonen har vi fått med flere store navn som har god erfaring fra ERP bransjen.

Tungvektere i styret

Blant investorene var det flere tunge navn. Eksisterende styret består av gründerne Robin Røed og Joachim Øvang, og de har hatt som mål å få med noen investorer som også er potensielle styrekandidater.

Finn Magnus Rogne-Hansen kommer til å bli ny styreleder. Han er tidligere konserndirektør i Eika Gruppen. Ellers er Mikael Bergqvist, tidligere styremedlem i Visma, og Mirza Koristovic, IR director i børsnoterte Pexip potensielle styrekandidater.

Styret vil bli endelig satt i generalforsamlingen som er satt i slutten av mai 2022.

God medieomtale

Systima har den siste tiden fått god medieomtale. Det er flere som syntes at gründer-reisen til Robin Røed og Joachim Øvang har vært spennende. De er begge rundt 30 år og har vær gründere i samlet ca 15 år.

Systima har nå blitt omtalt i Finansavisen hele 3 ganger, på Shifter.no, av Regnskap Norge og i podcast med Vitari. Systima har også vært med i en podcast med Finansavisen tidligere.

Les også: Systima på forsiden av shifter.no

Les hele artikkelen her

Du kan lese hele artikkelen her:
https://finansavisen.no/nyheter/tjenester/2022/05/22/7869604/robin-roed-og-joachim-ovang-i-systima-vil-utfordre-visma-prises-til-42-millioner?fbclid=IwAR2VdjAxG6LlZd1hthNZrvkNwdoxi9TilU7SuX9rVe-0NMewEKZsZ63m0A8

Spar tid og penger
bruk Systima gratis!

Systima er et gratis faktureringsprogram, hvor systemet er så enkelt at du klarer alt selv! Du kan effektivt lage fakturaer, legge til produkter og lage kundeoversikt. Få full kontroll over ubetalte fakturaer med et enkelt og moderne faktureringsprogram. For spørsmål ta kontakt på post@systima.no.

Kom i gang
Systima fakturasystem