Systima på forsiden av Finansavisen

Lesetid: 5 min

I dag er Systima på forsiden av Finansavisen. Artikkelen handler om nylig gjennomført emisjon og hvilken styrekandidater. I emisjonen har vi fått med flere store navn som har god erfaring fra ERP bransjen.

Tungvektere i styret

Blant investorene var det flere tunge navn. Eksisterende styret består av gründerne Robin Røed og Joachim Øvang, og de har hatt som mål å få med noen investorer som også er potensielle styrekandidater.

Finn Magnus Rogne-Hansen kommer til å bli ny styreleder. Han er tidligere konserndirektør i Eika Gruppen. Ellers er Mikael Bergqvist, tidligere styremedlem i Visma, og Mirza Koristovic, IR director i børsnoterte Pexip potensielle styrekandidater.

Styret vil bli endelig satt i generalforsamlingen som er satt i slutten av mai 2022.

God medieomtale

Systima har den siste tiden fått god medieomtale. Det er flere som syntes at gründer-reisen til Robin Røed og Joachim Øvang har vært spennende. De er begge rundt 30 år og har vær gründere i samlet ca 15 år.

Systima har nå blitt omtalt i Finansavisen hele 3 ganger, på Shifter.no, av Regnskap Norge og i podcast med Vitari. Systima har også vært med i en podcast med Finansavisen tidligere.

Les også: Systima på forsiden av shifter.no

Les hele artikkelen her

Du kan lese hele artikkelen her:
https://finansavisen.no/nyheter/tjenester/2022/05/22/7869604/robin-roed-og-joachim-ovang-i-systima-vil-utfordre-visma-prises-til-42-millioner?fbclid=IwAR2VdjAxG6LlZd1hthNZrvkNwdoxi9TilU7SuX9rVe-0NMewEKZsZ63m0A8

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv gratis
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");