Vellykket emisjon: Systima har hentet ca 3,2 millioner

Lesetid: 5 min

Systima Regnskap har nylig gjennomført en emisjon og hentet ca 3,2 millioner!

Stor interesse

Det har vært stor interesse rundt emisjonen rundt Systima Regnskap. Ca 200 potensielle investorer tok kontakt, og vi endte opp med å få søknad om å bli med i emisjonen fra nesten 40 investorer.

Etter en tidskrevende og spennende prosess fikk vi søknad om nesten 40 investorer som ønsket å investere totalt ca 5 millioner. Vi spurte opprinnelig om 2 millioner og konkluderte med å hente inn 3,2 millioner.

Emisjonen gir en verdsettelse post money på 41,2 millioner.

Pengene fra emisjonen skal brukes til lansering og ansettelse av de første selgerne.

Spennende investorliste

Vi har fått med flere spennende navn. Her er noen

  • Finn Magnus Rogne-Hansen. Tidligere konserndirektør i Eika Gruppen.

  • Mikael Bergqvist, tidligere sittet i styret i Visma. Jobbet i ERP bransjen så og si hele livet. 

  • Mirza Koristovic. Jobber som Director Investor Relations i børsnoterte Pexip. Han har ansvaret for alt som handler om børs og investorene. Lager alt fra kvartalsrapporter til å sitte i møte med verdens største teknologifond. Har hatt lignende rolle i Multiconsult som også er børsnotert.

  • ADB Regnskap, regnskapsbyrå fra Asker.

  • Linda Hatmosøy, medeier i regnskapsbyrået Flytsona AS fra Ålesund.

  • Andreas Kallhovd, driver AS Watt og har stort nettverk innen bygg og anleggsbransjen. AS Watt har mange prestisjebygg i Norge og har blant annet vedlikeholdt det elektriske for kongelige eiendommer mm. 

  • Milad Mirshahi, blockchain ekspert. Nylig i Finansavisen.

  • 8 stk som vi ønsker å ansette på sikt, hovedsakelig gode selgere. Dette er en blanding av ansatte gründerne har hatt i andre selskaper eller venner/bekjente som gründerne vet har gode resultater. Dette er personer som gründerne føler har de samme verdiene og drivkraften vi ønsker i Systima.

  • Øystein Grøstad, driver Bra Minilager AS.

  • Familie / relasjoner av gründerne.

Valg av styre og styreleder

Vi kommer til å velge ut et styre blant våre eksisterende investorer. Gründerne Joachim Øvang og Robin Røed kommer til å sitte i styret sammen med 3 nye styremedlemmer.

Finn Magnus Rogne-Hansen kommer til å ta over som styreleder når nytt styre er valgt. Gründerne følte dette var et naturlig valg med tanke på tidligere erfaring som styreleder i alt fra oppstartselskaper til milliardkonsern.

Det er videre 2 ledige styreplasser som vil bli valgt på generalforsamlingen i april / mai.

Spørsmål og svar

Hvordan investerer jeg i Systima?

Det er for sent å bli med på denne runden. Dersom du er interessert i å investere i en senere emisjon kan du registerer deg på vår investor-side.

Skal dere ha flere emisjoner?

Ja, vi kommer til å ha flere emisjoner. Vi føler det er nødvendig for å nå de vekstmålene vi har satt både kortsiktig og langsiktig.

Finn flere spørsmål og svar her →

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");