Publisering av podcast med Vitari

Lesetid: 5 min

Sist uke var vi med i innspilling av Podcast med Vitari. Nå er podcasten endelig lansert.

Hvordan utfordre en etablert ERP bransje?

I podcasten snakker vi om hvordan Systima skal utfordre en etablert ERP bransje. Dette er et stort tema vi kunne diskutert i uker. Vitari ønsket å dele inn podcasten i tre hovedtemaer.

Tre hovedtemaer

De tre hovedtemaene som ble diskutert var:

  • Systima ønsker å utfordre regnskapsbransjen, hva er nøkkelen for å lykkes med det?

  • For å forstå forretningsmodellen - det å utvikle et ERP-program krever mye ressurser som kundene til slutt skal betale. Hvordan løser dere dette?

  • Regnskapsbransjen har tradisjonelt produsert regnskap på ON Prem løsninger - vi har de siste årene sett en dreining mot skyløsninger. Er sky en forutsetning for å lykkes i fremtidens regnskapskontor?

Vi bygger Systima for fremtiden

Systima lanserte det første systemet mot regnskapsbransjen desember 2020. Vi har startet å lansere et gratis fakturaprogram og bygger videre på samme teknologi for snart å lansere et regnskapsprogram. Da vi er et såpass nytt system kan vi bygge et topp moderne system som som skal være godt rustet for fremtiden og hvor regnskapsbransjen utvikler seg.

Hør Podcasten på Spotify

Du kan høre den på Spotify "Ferdig snakka?" eller gå direkte til denne linken.

Spar tid og penger
bruk Systima gratis!

Systima er et gratis faktureringsprogram, hvor systemet er så enkelt at du klarer alt selv! Du kan effektivt lage fakturaer, legge til produkter og lage kundeoversikt. Få full kontroll over ubetalte fakturaer med et enkelt og moderne faktureringsprogram. For spørsmål ta kontakt på post@systima.no.

Kom i gang
Systima fakturasystem