Systima på forsiden av Shifter.no

Lesetid: 5 min

I dag er Systima på forsiden av Shifter.no. Shifter er en Norges ledende nettavis om startups, tech og innovasjon og har blant annet skrevet om Kahoot, Oda (tidligere Kolonial) og andre suksessfulle norske selskaper fra oppstarten.

Artikkelen handler om Systima sin storsatsning og historien til gründerne

Gründer reisen

Artikkelen får frem reisen til gründerne Robin Røed og Joachim Øvang, som begge fyller 30 år i år. Robin har vært gründer i over 10 år og Joachim har vært gründer i over 5 år.

Grunder reisen startet da Robin gikk på videregående og hadde ungt entreprenørskap som fag. Her startet han dugandsiden.no som i dag er driftet av en annen daglig leder, har ca 10 ansatte og omsetter for over 30 millioner i året eks. mva.

Videre startet Joachim og Robin et selskap sammen i 2017 som heter Innovatis AS. Selskapet omsetter for over 10 millioner eks. mva og har ca 10 fulltidsansatte.

Både dugandsiden.no og Innovatis AS er nå styrt av andre daglige ledere, slik at Robin og Joachim kan fokusere 100% på Systima.

Systima skal konkurrere mot de største ERP systemene

Vi har høye ambisjoner i Systima. Vi har nå snart holdt på i over 3 år med å planlegge, utvikle og teste regnskap og eget lønnssystem. Så fort vi lanserer vil vi ha fokus på salg kombinert med å videreutvikle eksisterende system.

Store deler av bransjen er dominert av ulike Visma systemer, og vi tror bransjen har godt av et friskt pust og noen utfordrere.

Hentet ca 3,2 millioner i ny emisjon

Systima hentet nylig over 3,2 millioner i ny emisjon. Disse pengene skal brukes til siste fase av utvikling og lansering av regnskap og eget lønnssystem. Videre skal det brukes til første perioden med salg, hvor det kommer til å ansettes selgere så fort vi har lansert regnskapsprogrammet.

Les også: Systima har hentet 3,2 millioner: se hvem som har investert

Les artikkelen

Les artikkelen på Shifter.no her:
https://shifter.no/fintech/fra-dopapir-og-russebuss-til-regnskap-na-vil-grnderne-utfordre-giganten-visma/245995

Spørsmål og svar

Må man betale for å lese artikkelen?

Nei, artikkelen er åpen for alle.

Finn flere spørsmål og svar her →

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv gratis
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");