Systima på Høyskolen Kristiania for å inspirere studenter

Lesetid: 5 min

Vår daglige leder, Robin Røed, ble invitert til Høyskolen Kristiania for å prate for entreprenørskap-elever. Tirsdag 28. september hadde Robin et foredrag for elevene om hans gründer-reise og for å fortelle om hvordan reisen med Systima har vært til nå og våre fremtidsplaner. Robin er 29 år og har vært gründer i hele 10 år allerede. Han har hatt suksess med flere selskaper og har har flere selskaper som går selvdrevet den dag i dag. Robin valgte å satse fullt på Systima for ca 1,5 år siden og fortalte historien om hvordan veien hit har vært.

Det er veldig motiverende at Systima blir lagt merke til og kan bidra til å inspirere andre unge gründere.

Robin ble nylig intervjuet av Finansavisen som lagde en podcast om veien hit som gründer.

Systima regnskap holder foredrag på Høyskolen Kristiania for unge gründere

Vi startet som ungdomsbedrift

Gründeren bak Systima startet selv som ungdomsbedrift på Akademiet videregående skole tilbake til 2010 / 2011. Dette var et skolefag via Ungt Entreprenørskap og dette selskapet lever den dag i dag og har ca 10 fulltidsansatte om omsetter for ca 30 Mil eks mva i året. Dette har vært starten på gründerlivet til en av våre gründere som de siste årene har valgt å satse fullt på Systima Regnskap.

Alle gründerne bak Systima har hat suksess med tidligere selskaper og tar med seg den erfaringen for nå å bygge opp et stort IT selskap.

Spar tid og penger
bruk Systima gratis!

Systima er et gratis faktureringsprogram, hvor systemet er så enkelt at du klarer alt selv! Du kan effektivt lage fakturaer, legge til produkter og lage kundeoversikt. Få full kontroll over ubetalte fakturaer med et enkelt og moderne faktureringsprogram. For spørsmål ta kontakt på post@systima.no.

Kom i gang
Systima fakturasystem