Systima med på podcast med Finansavisen

Lesetid: 5 min

I sommerferien var Systima på forsiden av Finansavisen for å utfordre Visma i regnskapsbransjen.

Finansavisen er en av de største avisene i Norge innen finans, og skriver om alt fra børs og aksjer til startups. I den sammenheng ønsket Finansavisen å lage en podcast hvor vår gründer forteller om hvordan veien som gründer har vært.

Veien hit som gründer

Podcasten heter "Veien hit" og tema er hovedsakelig veien hit for en gründer. I podcasten blir vår daglig leder, Robin Røed, intervjuet for å høre om veien hit som gründer. Robin er 29 år og har vært gründer i over 10 år til nå og hatt suksess med flere selskaper. Nå satser han for fullt på Systima og forteller hvordan gründer reisen til nå har vært.

Veien videre for Systima

I podcasten snakkes det noe om veien videre for Systima. Systima har for øyeblikket fullt fokus på alle regnskapsmoduler, og jobber på spreng for å få utviklet og testet disse så raskt som mulig. Vi bygger videre på samme plattform som vi har fra før, så det vil være mulig å oppgradere til regnskap for våre eksisterende brukere. Regnskapsprogrammet kommer til å være mot betaling.

Ellers jobber Systima mot regnskapsførere for å få rådgivning og tips til hvordan vi kan lage det beste regnskapsprogrammet. Dersom du er regnskapsfører og ønsker å hjelpe til kan du registere deg på våre nettsider.

Vi ser også etter investorer og kommer til å hente inn ekstern kapital før sommer 2022. Dersom du er investor og ønsker investere i Systima kan du registere din interesse.

Podcast kommer om 2 uker

Podcasten ble spilt inn 26. august og blir lansert om ca 2 uker. Podcasten heter Veien hit og du kan høre den på Spotify, iTunes og Acast. Du kan abonnere på podcasten for å få holde deg oppdatert når episoden blir publisert.

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv gratis
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");