Systima har fått 1 500 unike brukere!

Lesetid: 5 min

Brukerveksten i rekordfart

Vi ser for hver måned at brukerveksten blir større enn tidligere. Store deler av veksten vår kommer organisk, som betyr at folk hører om Systima eller får det anbefalt videre. Dette syntes vi er supergøy og veldig motiverende og er et tegn på at brukerne av Systima er fornøyde.

Nå blir vårt neste mål 2 000 brukere og vi håper det skjer i løpet av Q3 2021.

Systima Regnskap har fått 1500 brukereBildet er fra vår LinkedIn profil

Masse oppdateringer kommer snart

Vi jobber på spreng med å lansere regnskapsmoduler. Dette blir en stor oppdatering hvor tilbudet i Systima kommer til å mangedoble seg. Vi kommer til å lansere mange sider samtidig og noen av sidene vi lanserer er bokføring, resultatregnskap, balanseregnskap, saldobalanse, hovedbok, kontoplan, betydelig flere innstillinger og masse mer.

Vi bygger videre på samme plattform og teknologi, og dersom du ønsker å oppgradere til regnskap skal det være veldig enkelt.

Konstruktive tilbakemeldinger eller tips

Vi har allerede gjort flere endringer i Systima som har kommet fra tilbakemeldinger til brukerne våre. Når du har logget inn kan du gi oss konstruktive tilbakemeldinger eller tips til nye funksjoner ved å bruke snakke ikonet øverst til høyre. Du forblir i samme skjerm og ved å ta kontakt påvirker det ikke det du jobber med.

Alle tilbakemeldinger vil bli vurdert av teamet.

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");