Send faktura gratis

Lesetid: 5 min

En faktura er et salgsdokument mellom selger og kjøper. For å lage en gyldig faktura må det stå viss informasjon på selve fakturaen. Systima er et gratis faktureringsprogram hvor du enkelt kan lage og sende en faktura og være sikker på at du oppfyller alle krav.

Send så mange fakturaer du vil gratis

Ved bruk av Systima sitt fakturaprogram kan du gratis sende så mange fakturaer du vil. Du kan enkelt lage en ny faktura og sende det via systemet eller laste ned som PDF og sende manuelt på mail eller post. Dette er helt valgfritt i vårt faktureringsprogram.

Les også: Faktureringsprogram for selvstendig næringsdrivende

For privatpersoner og bedrifter

Systima er laget både for privatpersoner og bedrifter. Når du lager en ny bruker registerer du først informasjon om deg selv. Videre i registreringen registrerer du om du skal bruke det som privatperson eller som bedrift.

Nyhet: Du kan nå også bruke Google login og Facebook Login for en forenklet registrering.

Krav til faktura

En faktura skal inneholde viss informasjon. Dette inkluderer hvem som sender faktura, hvem som tar i mot fakturadato, hva som er solgt av vare eller tjeneste og så videre. Ved bruk av Systima sitt fakturaprogram trenger du ikke tenke på noen av disse kravene, da vi har tilrettelagt at det ikke er mulig å sende en faktura uten å oppfylle alle kravene.

Les mer detaljert om de ulike kravene til en faktura

Gjør som Vibeke (52)

Vibeke (52) er selvstendig næringsdrivendeog sender 1-5 fakturaer i måneden. “Jeg bruker Systima til å lage faktura og sender gratis fakturaer gjennom deres fakturaprogram. Det er behagelig at alt er så enkelt og modernisert, og jeg har full oversikt over ubetalte fakturaer”

Les også: Hvorfor bruke systima sitt gratis fakturaprogram?

Send faktura til utlandet?

Når du leger til en ny kunde i Systima må du legge inn adresse og land. Dersom du har oppgitt et annet land enn Norge, vil vi vise SWIFTog IBAN / BIC på fakturaen. Dette er den internasjonale adressen til din bankkonto. Husk å legge inn SWIFT og IBAN / BIC i innstillinger under “bankkonto” Du får også mulighet til å legge inn denne informasjonen første gang du skal lage en faktura.

Les mer om hvordan SWIFT og IBAN / BIC fungerer på Systima.

Norges enkleste fakturaprogram?

Fakturaprogrammet Systima er laget så hvem som helst skal klare å lage og sende en faktura. Du trenger ingen erfaring med regnskap eller økonomi. Du får tilgang til flere hjelpemidler i faktureringssystemet hvor det også mulig å få hjelp på hver enkelt side ved å trykke på det blå spørsmålstegnet.

Les også: EHF faktura

Ha full oversikt over ubetalte fakturaer

I systima regnskap har du en egen side som heter fakturaoversikt. Her er en oversikt over alle sendte fakturaer, hvor du enkelt kan filtrere på ubetalte (forfalte) og betalte fakturaer. Her kan du tydelig se når en faktura skulle blitt betalt, og hvem du må følge opp for betaling.

Flere gratis funksjoner

I tillegg til gratis fakturering og gratis utsendelse har fakturaprogrammet Systima flere gratis moduler. Du kan blant annet legge inn produkter og se de ulike produktene i en produktoversikt. Du kan også legge til kunder og se alle kundene dine i en kundeoversikt. Disse funksjonene gjør det mye mer effektivt når du lager og sender faktura, da informasjonen allerede er lagt inn og du slipper legge inn flere ganger.

Flere spennende oppdateringer kommer

Systima lanserte sin første versjon desember 2020. Vi har topp moderne teknologi som er laget for rask skalering. Vi kommer med oppdateringer fire ganger i uken og kommer med flere spennende moduler innen fakturering, regnskap, økonomi og drift.

Vi har en egen nyhet side vi jevnlig oppdaterer med spennende nyheter.

Artikkelen kan inneholde feil og mangler, og vi står ikke ansvarlig for eventuelle utfordringer eller problemer dette måtte forårsake.

Spar tid og penger
bruk Systima gratis!

Systima er et gratis faktureringsprogram, hvor systemet er så enkelt at du klarer alt selv! Du kan effektivt lage fakturaer, legge til produkter og lage kundeoversikt. Få full kontroll over ubetalte fakturaer med et enkelt og moderne faktureringsprogram. For spørsmål ta kontakt på post@systima.no.

Kom i gang
Systima fakturasystem