Hvorfor velge Systima sitt fakturaprogram

Lesetid: 5 min

Det finnes mange måter å lage faktura og sende regning. Systima er et topp moderne fakturaprogram hvor enkelhet er satt i fokus. Faktureringsprogrammet er for både bedrifter og privatpersoner, og det tar under 5 minutter å lage din første faktura. I denne annonsen kan du lese mer om hvorfor du burde bruke Systima til å lage faktura og sende regning.

Enkelhet er satt i fokus

En av de viktigste fokusområdene i fakturaprogrammet Systima er at alt skal være superenkelt. Alle våre moduler og funksjoner skal være så enkelt at hvem som helst kan bruke fakturasystemet, selv uten erfaring med regnskap eller økonomi. Vi jobber daglig med å finne smartere og enklere måter å løse alle oppgaver på, og prøver å etterlate alt som kan gjøres automatisk til datamaskiner.

Klikk her for å lage bruker i Systima

Guider og god informasjon

Første gang du logger inn i Systima kommer du til et dashboard med enkle steg før du kan lage din første faktura. Disse inkluderer blant annet å legge inn riktig fakturanummer og legge til kontonummer.

Alle sider i Systima har guider med et eller flere steg. Du får opp guiden første gang du besøker en side. Dette er for at du skal få god opplæring i hvordan alle funksjoner fungerer. Du kan når som helst avslutte en guide, dersom du ikke ønsker se video. Dette er for å gi rask og god forståelse over hvordan faktureringssystemet funker.

Hver side i Systima har også ekstra utdypende informasjon om hva som skjer på den konkrete siden. Denne informasjonen kommer opp ved å trykke på det blå spørsmålstegnet. Dersom du savner informasjon kan du når som helst trykke på “gi tilbakemelding” knappen så oppdaterer vi informasjonen fortløpende.

Les også: En guide til hvordan du lager faktura i Systima.

Topp moderne teknologi

Første versjon av Systima ble lansert i slutten av 2020. Dette gjør at vi har valgt teknologi fra øverste hylle som gjør det enklere utvikle nye funksjoner, vedlikeholde og utfordre dagens regnskapsprogrammer. Vårt valg av teknologi er basert på en langsiktig plan som vil gi en rekke fordeler i fremtiden.

Systima bruker teknologi som brukes av store teknologiselskaper som Netflix, Uber, LinkedIn, ebay og PayPal.

Vil du teste Systima? Lag en bruker og prøv gratis her

Systima fakturaprogram

Systima er et faktureringsprogram for bedrifter og privatpersoner. Du kan lage faktura, sende regning og lage EHF faktura helt kostnadsfritt i vårt fakturasystem. Send regning direkte i vår portal, så du slipper laste ned PDF faktura for videre å manuelt sende den til mottaker. Vi ønsker å gjøre prosessen mest mulig lettvint og effektivt for alle brukerne.

Du kan også legge til IBAN og SWIFT nummer så du kan fakturere til utlandet.

Les også: EHF faktura

Ingen binding eller skjulte kostnader

For å bruke vårt fakturaprogram er det ingen binding eller skjulte kostnader. Vi kommer til å lansere noen moduler mot betaling, og disse vil være veldig tydelig merket. Du må ikke ha betalte moduler for å bruke Systima.

Les også: Send faktura

Nye oppdateringer hver uke

Vårt utviklingsteam jobber med Systima hver dag, hvor vårt hovedfokus alltid er innovasjon, effektivisering og nye oppdateringer. Vi kommer med 4 oppdateringer hver uke, hvor noen oppdateringer er små endringer og andre er større oppdateringer. Alt blir oppdatert automatisk, og du trenger ikke foreta noen oppdateringer eller gjøre noen handlinger selv. Vi informerer om alle større endringer, og lager guder med god informasjon så man enkelt skal lære å bruke nye funksjoner.

Lurer du på noe mer? Les våre FAQ

Gi oss feedback, vi fikser det!

Noe av det viktigste i Systema er at ting skal være enkelt, mest mulig automatisk og gi en god brukeropplevelse. Dersom du har konstruktive tilbakemeldinger eller gode ideer til hvordan vi kan gjøre systemet enda bedre er vi veldig åpne for tilbakemeldinger.

Uansett hvor i systemet du er har du ikoner øverst til høyre. Her er det en feedback knapp, hvor du enkelt kan sende oss en melding. Du kan sende oss melding uansett hvor i fakturaprogrammet du er, uten å påvirke det du jobber med. Vi har gjort flere oppdateringer kun basert på tilbakemelding fra våre brukere.

Regnskap lansert august 2022

Vi lanserte vårt eget regnskapsprogram august 2022. Dette er et topp moderne regnskapsprogram hvor effektivitet og enkelhet er satt i fokus. Dersom du bruker vårt Fakturaprogram og vil oppgradere til regnskap gjør gjør du dette enkelt ved å oppdatere modul. Vi vil da gjøre alle handlinger automatisk, slik at du unngår manuelle prosesser med å bokføre og registere historikk.

Artikkelen kan inneholde feil og mangler, og vi står ikke ansvarlig for eventuelle utfordringer eller problemer dette måtte forårsake.

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#blog-article", "#reading-time");