Fakturer til utlandet med IBAN / BIC og SWIFT

Lesetid: 5 min

Nå kan du fakturere til hele verden gratis med Systima ved å legge til IBAN / BIC og SWIFT adresse.

Første gang du bruker Systima må du legge til kontonummer for å lage en faktura. Dette gjør du engen via dashboard ved å trygge på stegene, eller ved automatisk pop up første gang du fakturerer. Du kan også når som helst gå til innstillinger -> bankkonto for og oppdatere informasjonen. Der du legger til kontonummer kan du også legge til IBAN / BIC og SWIFT. IBAN / BIC og SWIFT adresse er valgfritt mens kontonummer er påkrevd for å lage en faktura.

Dersom du har lagt til IBAN / BIC og SWIFT adresse tilknyttet til bankkontoen og du sender en faktura til en kunde som er registrert et annet land enn Norge, vil automatisk IBAN / BIC og SWIFT adresse være synlig på fakturaen.

Du kan sende regning direkte i fakturaprogrammet, og etter du har laget faktura vil du automatisk få opp et valg om hvordan du vil sende fakturaen. Ved et enkelt tasteklikk sendes det via Systima på mail til kunden. Du kan også velge å laste ned PDF faktura og sende regning manuelt selv eller per brevpost.


Vi har laget en egen artikkel og IBAN / BIC og SWIFT.

Spørsmål og svar

Koster det penger å bruke IBAN / BIC og SWIFT

Nei, det er gratis på samme måte som å lage vanlig faktura med Systima.

Finn flere spørsmål og svar her →

Spar tid og penger
bruk Systima gratis!

Systima er et gratis faktureringsprogram, hvor systemet er så enkelt at du klarer alt selv! Du kan effektivt lage fakturaer, legge til produkter og lage kundeoversikt. Få full kontroll over ubetalte fakturaer med et enkelt og moderne faktureringsprogram. For spørsmål ta kontakt på post@systima.no.

Kom i gang
Systima fakturasystem