Du kan nå logge inn med Facebook og Google!

Lesetid: 5 min

Vi har nå lansert to nye måter å logge inn på: Google og Facebook.

Målet i Systima er å lage et fakturaprogram som er så enkelt og effektivt som mulig. Husk at når du logger inn med Facebook eller Google har du ikke opprettet et passord i Systima. Brukeren din er registert med samme epostadresse som du bruker på Google eller Facebook, og dersom du senere ønsker å logge inn manuelt ved brukernavn og passord må du legge til et passord under innstillinger. Du kan selvsagt alltids logge inn med Google eller Facebook når du først har koblet deg opp med de brukerne.

Enklere lage ny bruker

Når du skal opprette ny bruker i fakturaprogrammet Systima går det enda raskere enn tidligere. Nå kan du velge Google eller Facebook som login, så du slipper hele første felt i registreringsskjemaet. Del 2 i registreringen er å legge til virksomhet, hvor du også kan søke direkte i Brønnøysundregistrene gjennom Systima. Registrering av ny bruker har derfor blitt betydelig enklere og mer effektivt.

Nå kan du registere deg i fakturaprogrammet og lage din første faktura på under 3 minutter.

Systima skal være enkelt og effektivt

Vårt største mål er å gjøre Systima så enkelt, og mest automatisert som mulig. Vi ønsker at våre brukere skal trenge å gjøre minst mulig manuelle oppgaver, og lager hele Systemet så intuitivt og enkelt som mulig.

Spar tid og penger
bruk Systima gratis!

Systima er et gratis faktureringsprogram, hvor systemet er så enkelt at du klarer alt selv! Du kan effektivt lage fakturaer, legge til produkter og lage kundeoversikt. Få full kontroll over ubetalte fakturaer med et enkelt og moderne faktureringsprogram. For spørsmål ta kontakt på post@systima.no.

Kom i gang
Systima fakturasystem