(VIDEO) Systima besøker ADB Regnskap og snakker om lønnsmodulen

Lesetid: 5 min

ADB Regnskap er et regnskapskontor på Asker som har holdt på i over 50 år! Vi dro ut for å annonsere at vi hadde lansert lønnsmodulen etter mange tusen timer med utvikling og testing. Se video om besøket nedover i artikkelen.

Lansering av lønnssystem

Systima har utviklet systemer innen regnskapsbransjen i over 3 år. Vi startet med et fakturaprogram, så lanserte vi et regnskapsprogram, og februar 2023 lanserte vi eget lønnssystem.

Alt er samlet i et system, slik at vi er et komplett regnskapsprogram. Du velger ulike moduler for å tilpasse deres behov. De som ønsker å prøve vår lønnsmodul kan prøve det gratis til mai. Alle våre priser kan leses på vår nettside.

Vi ser etter flere partnere / regnskapsførere

Er du regnskapsfører eller jobber i et regnskapsbyrå? Da vil vi veldig gjerne høre fra deg. Vi samarbeider tett med flere regnskapsbyråer, og vi gir også regnskapsbyråene muligheten til å komme på eiersiden av Systima AS. Registerer deg her, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat.

Video (full HD)

Se video i full HD når vi besøkte ADB Regnskap i Asker. I videon er det daglig leder i Systima AS, Robin Røed, og Stian Karlsen i ADB Regnskap.

ADB Regnskap AS

ADB Regnskap AS har holdt på i over 50 år. De var vår første partner, og har også ført vårt eget regnskap i flere år.

Les også: 50 årslag til ADB Regnskap

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");