Systima på ADB Regnskap sitt 50 årslag

Lesetid: 5 min

Vår første partner, ADB Regnskap AS, har nå vært et regnskapsbyrå i hele 50 år! VI var med på feiringen i Asker kulturhus.

Systima Regnskap feirer 50årslaget til ADB Regnskap

Kunder i hele Norge

ADB Regnskap har kunder i hele landet. De har de siste årene jobbet mye med digitalisering, sosiale medier og markedsføring. Det har gjort at de har fått kunder i mange ulike bransjer, godt spred ut i hele Norge. De har hatt en stor kundevekst de siste årene.

Nytt kontor i Sande

Ettersom ADB Regnskap har hatt en god vekst de siste årene, har de nylig åpnet et til kontor i Sande. Der er det Henriette L. Hedemark som er avdelingsleder. Målet er å fortsette den gode driften fra to kontorer og enklere kunne tiltrekke seg nye regnskapsførere.

ADB Regnskap med ny daglig leder

ADB Regnskap er en familiebedrift. På 50 årslaget snakket tidligere daglig leder May om reise de siste 50 årene. Det var mange gode historier og minner. Det ble også annonsert at May skulle pensjonere seg, hvor hennes datter Anita Kjos skulle ta over som daglig leder.

Tett samarbeid med Systima

ADB Regnskap har hatt tett samarbeid med Systima helt siden oppstart. Det var faktisk i et møte med ADB Regnskap i november 2019 vi bestemte oss for å lage regnskapsprogram og lønnssystem. Vi har hatt et tett samarbeid med ADB Regnskap helt fra oppstarten, og de har hjulpet oss masse underveis.

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");