Priskalkulator - sammenlign med andre regnskapsprogrammer

Lesetid: 5 min

Systima regnskap har nå lansert en egen priskalkulator. Du kan nå sammenligne med andre regnskasprogrammer.

Betydelig billigere alternativ

Systima Regnskap er et betydelig billigere alternativ enn andre skybaserte cloud systemer. Vi ønsker å tilby et topp moderne regnskapsprogram og lønssystem til en billigere penge.

Lignende prismodell, bare enklere

Vi har en lignende prismodell som andre regnskapsprogram. Prismodellen er todelt, hvor den ene delen er fast månedlig kostnad, og den andre delen er kostnad for ulike handlinger. Vi valgte å ha lignende prismodell om er kjent på markedet, for å unngå misforståelser med prismodellen. Vi har dog valgt å legge oss en del lavere enn mange andre aktører.

Les også: Systima på besøk hos sin partner ADB Regnskap (VIDEO!)

Ingen etablering eller skjulte kostnader

Systima Regnskap har ingen etablering på noen av våre moduler. Det er heller ingen skjulte kostnader. Alt kommer frem i vår prisoversikt, og vi prøver å gjøre alt så enkelt som mulig

-15 % rabatt mot årlig fakturering

Vil du spare penger? Da kan du velge å få en årlig faktura for modulprisen (faste månedlige prisen), mot at du får - 15% rabatt på faktura.

Prøv vår priskalkulator

Du kan prøve vår priskalkulator, og se alle våre priser på vår prisoversikt.

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");