Vi har fått en ny selger!

Lesetid: 5 min

Vi er nå veldig stolte av å ha ansatt en ny selger: Andreas Sletta! Andreas har en stor lidenskap for salg, og er klar for å ta regnskapsbransjen med storm!

Hvem er Andreas

Andreas er en mann på 23 år som bor og er oppvokst på Ullern i Oslo. Andreas har alltid hatt en stor interesse for salg fra tidlig alder og ble ferdig med sin bachelor innenfor markedsføring og salgsledelse på Høyskolen Kristiania i sommer.

Andreas har tidligere jobbet for en av gründerne sitt selskap, Dugnadsiden, og kjente godt til både gründerne og deres filosofi fra før. Det var derfor naturlig å jobbe sammen videre i Systima.

"Etter å ha jobbet i Dugnadsiden for noen år siden var det naturlig å ta kontakt med Robin etter min fullførte skolegang, da jeg likte måten han jobbet på og hvordan arbeidsmiljøet er." - Andreas Sletta

Du finner Andreas på Linkedin her.

Bandy og golf

Andreas er en aktiv kar! På sommeren spiller han golf, og på vinteren spiller han bandy. Andreas har en stor lidenskap for sport, og har 0,2 i handicap i golf! I tillegg spiller han i eliteserien i Bandy og spiller for Drammen Bandy.

Vi øker salgsteamet vårt

Vi øker jevnlig salgsteamet vårt. Vi har den siste perioden lansert en rekke nye funksjoner, og har kommet i kontakt med mange regnskapsførere.

Ca en måned før Andreas startet ansatte vi Linn.

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");