Vi har ansatt vår første selger!

Lesetid: 5 min

Det er av stor glede å informere at vi endelig har ansatt vår første selger! Systima har i snart 3 år jobbet med eget regnskap og lønnssystem som snart er klart til å lanseres. Fra lansering vil det være høyt fokus på å bygge salgsavdeling kombinert med å lansere flere moduler.

Lansering Q3 2022

Vi håper å lansere Systima Regnskap og Systima Lønn i løpet av kvartal 3 i 2022. Slik vi har forstått vil vi være et av de ERP systemene som lanserer med mest funksjonalitet fra lansering. Målgruppen er bedrifter som omsetter for mellom 0 - 50 mil som har regnskapsfører. Vi ønsker å gjøre det enda enklere for bedriftene og etterlate mest mulig til regnskapsbyråene. Vi kommer derfor til å lansere flere funksjoner som gjør det enklere og betydelig mer effektivt.

Les også: Vi ser etter test brukere til å teste Systima Regnskap

Bygge salgsavdeling

Fra lansering kommer det til å være høyt fokus på å bygge salgsavdeling for å ta en god posisjon så fort som mulig. Begge gründerne, Robin Røed og Joachim Øvang kommer også personlig til å jobbe med salg.

Gründerne har kombinert over 15 års erfaring av å starte og drive salgsbedrifter.

Les også om gründernes reise som var omtalt i Shifter.no

Oppdateringer på løpende bånd

Når Systima har lansert regnskap og lønn kommer vi ikke til å slutte å videreutvikle og innovere. Vi kommer til å ha like stort fokus på oppdateringer og nye moduler, og håper også å skalere utviklingsteamet så fort vi får høyere inntjening. Vi kommer til å prioritere de oppdateringene som er ønsket fra eksisterende brukere og fra de regnskapsførerne som bruker Systima.

Spar tid og penger
bruk Systima gratis!

Systima er et gratis faktureringsprogram, hvor systemet er så enkelt at du klarer alt selv! Du kan effektivt lage fakturaer, legge til produkter og lage kundeoversikt. Få full kontroll over ubetalte fakturaer med et enkelt og moderne faktureringsprogram. For spørsmål ta kontakt på post@systima.no.

Kom i gang
Systima fakturasystem