Vi har ansatt vår første selger!

Lesetid: 5 min

Det er av stor glede å informere at vi endelig har ansatt vår første selger! Systima har i snart 3 år jobbet med eget regnskap og lønnssystem som snart er klart til å lanseres. Fra lansering vil det være høyt fokus på å bygge salgsavdeling kombinert med å lansere flere moduler.

Lansering Q3 2022

Vi håper å lansere Systima Regnskap og Systima Lønn i løpet av kvartal 3 i 2022. Slik vi har forstått vil vi være et av de ERP systemene som lanserer med mest funksjonalitet fra lansering. Målgruppen er bedrifter som omsetter for mellom 0 - 50 mil som har regnskapsfører. Vi ønsker å gjøre det enda enklere for bedriftene og etterlate mest mulig til regnskapsbyråene. Vi kommer derfor til å lansere flere funksjoner som gjør det enklere og betydelig mer effektivt.

Les også: Vi ser etter test brukere til å teste Systima Regnskap

Bygge salgsavdeling

Fra lansering kommer det til å være høyt fokus på å bygge salgsavdeling for å ta en god posisjon så fort som mulig. Begge gründerne, Robin Røed og Joachim Øvang kommer også personlig til å jobbe med salg.

Gründerne har kombinert over 15 års erfaring av å starte og drive salgsbedrifter.

Les også om gründernes reise som var omtalt i Shifter.no

Oppdateringer på løpende bånd

Når Systima har lansert regnskap og lønn kommer vi ikke til å slutte å videreutvikle og innovere. Vi kommer til å ha like stort fokus på oppdateringer og nye moduler, og håper også å skalere utviklingsteamet så fort vi får høyere inntjening. Vi kommer til å prioritere de oppdateringene som er ønsket fra eksisterende brukere og fra de regnskapsførerne som bruker Systima.

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");