Vi ser etter test brukere med erfaring av å føre regnskap

Lesetid: 5 min

Vi ser nå etter testbrukere for å teste funksjonalitet før lansering av eget regnskapsprogram og lønnssystem. Vi er i siste fase med utvikling, og storskala-testing av nye funksjoner er rett rundt hjørne.

Ønsker du å teste Systima?

Dersom du ønsker å teste Systima ta gjerne kontakt på post@systima.no.

Du burde ha erfaring fra å føre regnskap enten med eget regnskap eller erfaring med å føre regnskap for andre. Dersom du er regnskapsfører og fører regnskap for flere selskaper si gjerne i fra.

Vi ser etter regnskapsførere og regnskapsbyråer

Vårt system er todelt og vi ønsker å løse følgende:

  • Gjøre regnskapsprogrammet så enkelt som mulig for bedriftseierne, så de gjør minst mulig av regnskap selv

  • Innovere og effektivisere hvordan regnskapsførerne jobber

I den sammenheng kommer vi til å samarbeide med mange regnskapsbyråer, og jobbe i sammen med de for å lage det beste regnskapsprogrammet. Vi ser etter regnskapsførere og regnskapsbyråer som ønsker et samarbeid. Kontakt oss gjerne på post@systima.no.

Eget lønnssystem

Vi er i siste utviklingsfase med vårt eget lønnssystem. Vi har opplevd at lønnssystem har vært en mangelvare på markedet, og at det har vært mange utdaterte systemer.

Vi kommer til å ha flere konsepter, hvor lønnen både kan være enkel lønn som skal gå automatisk, og avansert lønn til mer kompliserte selskaper. For selskaper som har enkle lønninger skal Systima være veldig enkelt og automatisk.

Systima kommer også til å være integrert mot Altinn med de ulike integrasjonene vi føler er nødvendige for å gjøre mest mulig på automatikk. Dette inkluderer blant annet uthenting av skattekort for ansatte, sending av a-melding og lignende.

Spar tid og penger
bruk Systima gratis!

Systima er et gratis faktureringsprogram, hvor systemet er så enkelt at du klarer alt selv! Du kan effektivt lage fakturaer, legge til produkter og lage kundeoversikt. Få full kontroll over ubetalte fakturaer med et enkelt og moderne faktureringsprogram. For spørsmål ta kontakt på post@systima.no.

Kom i gang
Systima fakturasystem