Vi har ansatt flere selgere!

Lesetid: 5 min

Systima vokser fort, og vi har hatt behov for flere dyktige selgere. Vi har nå ansatt flere selgere og er klare for siste halvdel av 2023.

Eksplosiv vekst

Vi har hatt en eksplosiv vekst siden vi lanserte fakturamodulen. For ca 1 år siden lanserte vi regnskapsmodulen og i starten av 2023 lanserte vi lønnssystemet. Vi har hatt stor forespørsel fra dag en, og ser en eksplosiv vekst av brukere. Dette er veldig motiverende og et tegn på at vi har laget et intuitivt og enkelt program.

Vi er opptatt av rask service og support

En av grunnene til at vi ønsket å øke antall medarbeidere er at vi er veldig opptatte av rask service og support. Vi har fått mye skryt av rask svartid til våre kunder, og vi ønsker fortsette med den samme standarden fremover.

Våre regnskapsbyråer / regnskapsførere får faste kontaktpersoner å forholde seg til.

Mange nye funksjoner kommer snart

Vi kommer som oftest med flere oppdateringer hver måned. Det kommer til å komme mange spennende nyheter den neste perioden for å gjøre regnskap mer effektivt og enkelt!

Dersom du har noen gode innspill eller konstruktive tilbakemeldinger hører vi gjerne fra deg. Bruk i så fall snakkeboblen øverst til høyre når du er logget inn i Systima.

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");