Vi er rett rundt hjørnet for lansering av eget regnskapsprogram!

Lesetid: 5 min

Nå er tiden snart kommet, hvor vi lanserer vårt eget regnskapsprogram! Etter nesten 3 år med planlegging, utvikling og testing, og mer enn 20 000 timer lagt ned, teller vi ned dager til lansering!

Topp moderne regnskapsprogram

Systima Regnskap blir et topp moderne regnskapsprogram, laget med moderne design og moderne teknologi. Vi har fra dag en laget systemet for skalering, både nasjonalt og internasjonalt. Vi har store ambisjoner, og har som mål å konkurrere mot de største Visma systemene.

Fakturaprogrammet vil fortsatt være aktivt

Vi vil fortsette å ha fakturaprogrammet som en egen modul. Designet vil bli oppdatert til et mer moderne design, og enkelte funksjoner er oppgradert. EHF vil også være aktivt igjen fra lansering.

Dersom du ønsker å oppgradere til regnskap, vil all data være tilgjengelig uten noe som helst manuelt arbeid. All data vil automatisk vises og være bokført på riktige kontoer i hovedboken. Både ny data og historisk data.

Priser offentliggjøres ved lansering

Styret er i skrivende stund en aktiv diskusjon om prisstrategi. Dette vil bli offentlig ved lansering av Systima Regnskap.

Tungt styret

Systima har et solid styret, som er blant investorene når vi hentet 3,2 millioner tidligere i år. Vi har blant annet Finn Magnus Rogne-Hansen som tidligere er konserndirektør i Eika Gruppen, Mikael Bergquist som er tidligere styremedlem i Visma, Mirza Koristovic som er Head of Investor Relations i børsnoterte Elopak samt gründerne Robin Røed og Joachim Øvang.

Eget lønnssystem - enklere og mer automatisk

Vi har også laget vårt eget lønnssystem. Slik det ser ut i skrivende stund vil vi ikke lansere lønn sammen med regnskap. Vi ønsker og første lansere regnskap, for så å lansere eget lønnssystem kort tid etter. Dette for å minimere risiko ved lansering mtp bugs / systemfeil og lignende. Vi er nesten helt ferdig med programmering og testing av lønnssystemet.

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");