Vi er i full gang med vår første emisjon med eksterne investorer

Lesetid: 5 min

Det er spennende tider for Systima. For første gang skal vi hente inn frisk kapital fra eksterne investorer. Vi har høye ambisjoner innen software og ser mange gode muligheter for tiden fremover.

Systima har holdt på i litt over 2 år og er klare for å skalere.

Hva pengene skal brukes til

Pengene fra emisjonen skal brukes til lansering av regnskap og eget lønsssystem. Vi har jobbet med dette i over 2 år og starter å nærme oss lansering. Vi er i siste fase med utvikling, og skal deretter teste. Når vi har testet og er trygge for lansering vil vi lansere. Vi har som mål å lansere Systima Regnskap og lønnssystem før sommerferien.

Vi har tidligere ansatt to nye frontend utviklere for å få fortgang i utviklingen så vi kan lansere fortløpende.

Pengene kommer videre til å ansette selgere og starte prosessen med å bygge opp en salgsavdeling. Både Joachim Øvang og Robin Røed (gründerne) kommer til å personlig jobbe med salg fra lansering.

Når er emisjonen?

Emisjonen vil være i Q1 2022. Fristen for å tegne aksjer er i midten av februar, og fristen for innbetaling er i starten av mars. Gründerne har møter med potensielle investor i skrivende stund.

Spørsmål og svar

Hvordan kjøper jeg aksjer?

Dersom du er interessert i å kjøpe aksjer kan du sende oss en mail til post@sysitma.no og fortelle oss hvem du er.

Finn flere spørsmål og svar her →

Spar tid og penger
bruk Systima gratis!

Systima er et gratis faktureringsprogram, hvor systemet er så enkelt at du klarer alt selv! Du kan effektivt lage fakturaer, legge til produkter og lage kundeoversikt. Få full kontroll over ubetalte fakturaer med et enkelt og moderne faktureringsprogram. For spørsmål ta kontakt på post@systima.no.

Kom i gang
Systima fakturasystem