Vi ansetter 2 nye frontend utviklere

Lesetid: 5 min

Systima har nylig ansatt to nye utviklere som skal starte fra og med 01. desember. Utviklerne skal jobbe med frontend, som betyr det visuelle og det brukeren faktisk ser.

Etter snart 2 år med programmering og planlegging er vi snart ferdige med å planlegge alle regnskapsmoduler til første lansering av regnskapsprogram. Vi har programmert store deler av funksjonaliteten backend og har hengt ekstra bak på front end utvikling. Dette gjør at det er naturlig å ansette ytterligere to programmere for å få fortgang i utviklingen for å lansere så raskt som mulig.

Dersom du er utvikler og ønsker å jobbe med et ambisiøst team, ta gjerne kontakt.

Lanserer første halvår 2022

Vi ønsker å lansere fortløpende men tar oss god tid til å lage all funksjonalitet riktig. Det er komplisert å lage et regnskapsprogram da det er mye funksjonalitet, mange funksjoner som henger sammen og ikke mist at regnskapet må bli riktig og det er ingen rom for feil. Vi sikter oss derfor til lansering første halvår 2022 hvor vi vil gjøre grundig testing før den tid.

Skal aldri slutte innovere

Systima skal aldri slutte å innovere, og vi kommer ikke til å slutte med utvikling når vi lanserer første versjon av regnskapsprogrammet. Etter lansering kommer vi til å jobbe med nye oppdateringer for å oppgradere daværende regnskapsprogram. Når vi føler vi har alle de funksjonene vi ønsker kommer vi til å utvikle ny funksjonalitet som kan gi en merverdi til våre kunder ut over regnskap.

Får nye brukere hver dag

Dagens fakturaprogram slutter ikke å vokse, og vi nådde nylig 2000 unike brukere. Dersom du bruker dagens løsning skal du enkelt kunne bytte over til regnskap.

Spar tid og penger
bruk Systima gratis!

Systima er et gratis faktureringsprogram, hvor systemet er så enkelt at du klarer alt selv! Du kan effektivt lage fakturaer, legge til produkter og lage kundeoversikt. Få full kontroll over ubetalte fakturaer med et enkelt og moderne faktureringsprogram. For spørsmål ta kontakt på post@systima.no.

Kom i gang
Systima fakturasystem